Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

MAVİNAR GRUP,BÜYÜK HIZLA İLERLİYOR

3 MiLYONLUK YATIRIM YOLDA

info@karadenizekonomi.com / 14.12.2016

MAVİNAR GRUP,BÜYÜK HIZLA İLERLİYOR

2010 yılında İstanbul’dan Ordu’ya kesin dönüş yaptı, ardından 2012 yılında Mavinar Akaryakıt ve Otomotiv Tic A.Ş. ünvanıyla kendi şirketini kurdu. Yine aynı yıl Mavinar Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. ile acentelik sektöründe faaliyet göstermeye başladı. 2013 yılında ise Ordu’nun en çok dinlenen yayın kuruluşlarından biri olan Radyo NET’i de bünyesine katan Mavinar Grup, başarılı şirketler klasmanında boy göstermeye başladı.

İkinci neslin yönetiminde akaryakıt, sigorta ve radyo yayın kuruluşu olarak Ordu’da lider kuruluş olma yolunda büyüyen Mavinar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nebil TÜRKYILMAZ, kendi kişisel gayret ve başarısının kendi girişimcilik serüveninde ne kadar etkili bir rol aldığını anlatarak Mavinar Grubu hakkında bilgiler verdi.

4 Yılda 6 Milyon TL Ciro

Uzun yıllar İstanbul’da yaşadıktan sonra şirket kurma hayaliyle Ordu’ya döndüğünü ifade eden Nebil TÜRKYILMAZ, şirket kurma süreci şöyle anlatıyor.’’ 

Ordu’ya dönme hayaliyle uygun fırsat ve zamanı kollayarak bir taraftan burada yapmayı planladığımız işlere alt yapı olması açısından bir takım yatırımlar yaparak 2010 yılında Ordu’ya temelli dönüş yaptım. 2012 yılında kurduğumuz Mavinar Akaryakıt ve Otomotiv Tic. A.Ş. ünvanlı şirketimizle, Altınordu ilçesinde kısa ve uzun süreli araç kiralama ile ticari faaliyetimize başladık. Yine aynı yılda Mavinar Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. ile dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Allianz Sigorta A.Ş nın acenteliğini alarak sağlık ve emtia sigortası, yetkili acenteliğini alarak sigorta sektöründe faaliyet göstermeye başladık.’’

Kazançlı bir deneyimin ardından hizmet sektörü dışında bölgesel yayın yapan Radyo NET’i satın alarak Mavinar Grup bünyesine aldıklarını söyleyen TÜRKYILMAZ süreci şöyle anlattı:’’Başarılı bir yılın ardından 2013 yılında Ordu’nun en çok dinlenen ve sevilen radyosu olan Radyo Net’i satın alarak şirketlerimiz bünyesine kattık. Yeni cihaz ve vericilerle yayın kalitesinde gözle görülür bir yükselme gösterdik’’.

Yeni bir bayilik anlaşmasıyla akaryakıtta en kaliteli markalardan birini bünyesine aldıklarını ifade eden TÜRKYILMAZ şunları söyledi,’’2014 yılında Mavinar Akaryakıt ve Otomotiv A.Ş. bünyesinde, Turna suyu mevkiinde bulunan arsamız üzerine Türkiye’nin en köklü akaryakıt firmalarından olan Petrol Ofisi A.Ş. ile bayilik anlaşması yaparak PO markası adı altında akaryakıt ve LPG satışına başladık. İki yıldır burada PO markasına ve bizim hizmet anlayışımıza yakışır bir şekilde temiz ve kaliteli bir hizmet vermekteyiz’’.

Mavinar Grubun Yeni Projesi Yolda

4 yıl gibi kısa bir sürede 6 milyon ciro hedefine ulaştıklarını söyleyen TÜRKYILMAZ, Mavinar olarak yeni bir bina ve yatırımla sektörün showroom anlayışını değiştireceklerini söyledi.

Özel Haber:Karadeniz Ekonomi