Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Lisanslı Depoya İç Fındık Koyamadığınız Sürece Hayata Geçmesi Mümkün Değildir

''Kimse Neden Kaynak Ayırmıyorsunuz Diye Eleştirilerde Bulunmasın''

info@karadenizekonomi.com / 2.02.2015

Lisanslı Depoya İç Fındık Koyamadığınız Sürece Hayata Geçmesi Mümkün Değildir
Lisanslı Depoya Karşı değiliz

KFMİB Başkanı Edip Sevin璒Türk fındık sektörünün bugün ki yapısında ,bu emanet sistemi devam ettiği sürece,lisanslı depoya iç fındık koyamadığınız sürece lisanslı depo’nun devam etmesi mümkün değildir’ ‘dedi.

Karadeniz Fındık Mamulleri İhracatçı Birliği Başkanı İlyas Edip Sevinç Karadeniz Ekonomi'ye yaptığı özel açıklamada ,birlik olarak lisanslı depoya karşı olmadıklarını söyledi. Lisanslı depoya iç fındık koyulmadığı sürece,lisanslı depo’nun kurulmasının mümkün olmadığını belirten Sevinç,birliğe yapılan sistemlere cevap verdi.Lisanslı depo kurmak gibi bir görevlinin olmadığını ifade eden Sevinç,kimsenin birliği suçlamaması gerektiğini söyledi.

Başkan Edip Sevinç yaptığı açıklamada şöyle konuştu;’’Biz birlik olarak lisanslı depoculuğa karşı değiliz ama bunun kurulamamasında ki sebeb de biz değiliz.Bizim lisanslı depoculuk kurmak gibi bir formasyonumuz yok.Kimse bunun için neden kaynak ayırmıyorsunuz gibi eleştirilerde bulunmasın.Çünkü bu bizim işimiz değildir.Türk fındık sektörünün bugun ki yapısında ,bu emanet sistemi devam ettiği sürece lisanslı depoya iç fındık koyamadığınız müddetçe deponun kurulması mümkün değildir.