Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

KAYKAY PİSTİNDE SONA YAKLAŞILDI

Gençlerin büyük bir heyecanla beklediği kaykay pisti (skate park) projesinde seyir terasları ve diğer üniteler ortaya çıkmaya başladı.

info@karadenizekonomi.com / 9.03.2016

KAYKAY PİSTİNDE SONA YAKLAŞILDI

Yine bir ilki gerçekleştirecek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten sporuna destek vermek amacıyla başlattığı kaykay pistinin kaba inşaatı tamamlandı. 850 metrekarelik alanda oluşturulan park, Altınordu ilçesinde İlkadım Anıtı’nın yanında yer 

alıyor. Hazırlanan proje kapsamında zemin, mevcut kottan 80 santim düşürülerek seyir terasları oluşturuluyor. Seyir terası, oturma alanı ile dış mekân ise ahşap kaplamayla gerçekleştiriliyor. Pistin içerisinde paten yapanların kullanımına uygun zemin (saha betonu) oluşturuluyor. Ayrıca 8 ayrı modülün yer aldığı pistte ileriki günlerde kaykay ünitelerinin yüzeyi 6 milimetrelik tabaka ağacı ile kaplanacak.. Çalışmaların Nisan ayı sonunda tamamlanması bekleniyor.

Henüz tamamlanmamış olmasına rağmen gençlerin şimdiden alanı kullanması dikkati çekiyor. Bu da gençlerin böyle bir hizmete ne kadar istekli ve sabırsız olduklarının kanıtı olmaktadır.