Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

İstanbul'da Ordu Rüzgarı

İSTANBUL’DA HER AY İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENECEK

info@karadenizekonomi.com / 21.12.2015

İstanbul'da Ordu Rüzgarı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Ordu’nun gelişmesi ve kalkınması için İstanbul ve diğer illerde yaşayan hemşehrilerimizle birlikte el ele gönül gönüle çalışacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İstanbul’da faaliyet gösteren Ünye, Çaybaşı ve İkizceli dernekler ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya dernek ve STK temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

ORTAK SEVDAMIZ ORDU

Toplantıda dernek ve STK temsilcilerine seslenen Başkan Yılmaz, ortak akla önem verdiklerini söyledi. Başkan Yılmaz; “Ordu, kısır çekişmelerden çok zaman kaybetti. İlimizin hak ettiği noktaya gelmesi için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Deyim yerindeyse etle tırnak gibi olacağız. Bizim bir hedefimiz var; o da ilimizi marka kent yapmak. Bu yolda hemşehrilerimizin görüş ve destekleri bizler için çok önemli. Bu yüzden yaptığımız projeleri halk oylamasına sunuyoruz. Hem Ordu’da yaşayan hem de gurbetteki hemşehrilerimizle birlikte ilimizi kalkındıracağız. Çünkü ortak sevdamız, Ordu” diye konuştu.

İSTANBUL’DA HER AY İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENECEK

İstanbul’da her ay farklı ilçelerin dernekleriyle istişare toplantıları düzenleyeceklerini belirten Başkan Yılmaz; “Bugün burada Ünye, İkizce ve Çaybaşılı dernek ve STK temsilcilerimizle buluştuk. Gelecek ay da farklı ilçelerimizin dernekleriyle istişare toplantıları düzenleyeceğiz. ‘Ben Orduluyum’ diyen ve yüreğinde memleket sevdası taşıyan herkesi istişare toplantılarımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Ordu’nun büyükşehir olmasıyla birlikte kaderinin değiştiğini dile getiren Başkan Yılmaz; “Tüm hemşehrilerimizin gurur duyacağı bir il olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Hükümetimizin yaptığı yatırımlara ek olarak ilçe belediyelerimizle birlikte, Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin her köşesini adeta şantiyeye çevirdik. Henüz yeni bir büyükşehir olmamıza rağmen, Türkiye’de ilk olan projelere imza atmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Enver Yılmaz’ın konuşmasının ardından dernek ve STK yöneticileri, söz alarak Ordu ile ilgili görüş ve isteklerini dile getirdiler. İkizce, Çaybaşı ve Ünyeli derneklerle yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergün Taşçı, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, dernek ve STK başkanları katıldı.