Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

İŞADAMI YALÇIN ÇELEBİ ANAOKULU YAPTIRDI

İşadamı Yalçın Çelebi tarafından Durugöl Mahallesi’nde kendi adına yaptırılan Yalçın Çelebi Anaokulu Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’unda katıldığı törenle açıldı.

info@karadenizekonomi.com / 19.11.2016

İŞADAMI YALÇIN ÇELEBİ ANAOKULU YAPTIRDI

Okulun yapımını üstlenen hayırsever işadamı Yalçın Çelebi törende yaptığı konuşmada, “Bu okul, henüz 4-5 yaşına girmiş yavrularımızın eğitim başlangıç heyecanını tattıkları mekanlardır. Bu mekanın da aile sıcaklığı içinde olacağını canı gönülden biliyorum. Eğitimsiz bir neslin, bu dünya içinde hayatını devam ettirmesi zordur. Bireyin var olma hakkı, kendini ifade etmesi, kendi olarak var olabilmesi, iyi bir eğitimle mümkündür. Milletlerin kalkınması ve iyi bir 

ekonominin büyümesi, eğitimle yetişmiş nesillerle mümkündür. Buna paralel olarak çocukların okutulabilmesi için çokça çaba gösterilmesi gerekiyor. Bu nedenle okumanın teşvik edilmesi için düzenlemeler toplumsal barış için ekonomide iyileştirme ve en önemlisi gerçek bir eğitim reformudur. Anne ve babalar çocuklarınızı okula göndermekte herhangi bir tereddüt göstermeyiniz. İyi bir eğitim, Nobel barış ödülünü yurttaşımız Aziz Sancar’ların çoğalmasına vesile olabilir” dedi.


Konuşmaların ardından, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, okulun yapımını üstlenen hayırsever işadamı Yalçın Çelebi ve diğer protokol mensuplarının katılımıyla kurdele kesimi yapılarak okulun açılışı gerçekleştirildi.