Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

İlk 100'e Uslu Fındık Damgasını Vurdu

Türkiye de en hızlı büyüyen 100 şirket arasında Uslu Fındık da

info@karadenizekonomi.com / 12.08.2015

İlk 100'e Uslu Fındık Damgasını Vurdu

TOBB öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde yapılan Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışmasında bölgemizin gururu olan Uslu Fındık, ödülünü TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlunun elinden aldı. "Türkiye 100" sonuçlandı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu çalışmaya 

büyük önem verdiklerini ve geleneksel hale getireceklerini belirterek, “Çünkü büyüyen her şirket Türkiye'nin geleceğine yatırımdır" dedi.Törende bölgemizin gururu olan Uslu Fındık Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu ödülünü TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlunun elinden aldı.Uslu Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu; Mutlu ve gururlu olduklarını ülke ve bölge ekonomisine yatırımları artırarak katkı da bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışmasında dereceye giren firmalara ödülleri İstanbul Çırağan Sarayı’ndaki törenle verildi.