Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Gürsoy Kerestecilik Müşterilerini Yeni Showroomda Ağırlayacak

AHŞABA ATILAN İMZADA;GÜRSOY

info@karadenizekonomi.com / 27.07.2015

Gürsoy Kerestecilik Müşterilerini Yeni Showroomda Ağırlayacak
25 YILDIR ORDU İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR
Gürsoy Kerestecilik Emprenye .Or.Ür.Mob.İnş.Nak.San.ve Tic.Ltd.Şti Ordu’nun Turnasuyu mevkiinde yeni yerinde Showroom açarak ürünlerini sergilemeye başladı.Gürsoy Kerestecilik Genel Müdürü Bahtiyar Gürsoy Ordu’nun geleceğini turizimde gördüklerini söyleyerek firma ve yapılan çalışmalar hakkında  açıklamalarda bulundu.

Gürsoy Karadeniz Ekonomi'ye yaptığı açıklamada''Ordu’nun geleceğini  ağırlıklı olarak turizimde görmekteyiz.Bu doğrulta Ordu Valimiz İrfan 

Balkanlıoğlunun çalışmalarını iş dünyası olarak takdirle izlemekteyiz.Özellikle Ordu havalimanının resmen hayata geçmesiyle bölgemize yerli ve yabancı, özellikle de Arap turistlerin ilgisi artmıştır.Uluslararası uçuşların artmasıyla da turizimde gelişmeler dahada artacaktır''şeklinde konuştu.

 Yayla turizmin gelişmesi adına Gürsoy Emprenye olarak yeni ürünler üreterek ,yayla evleri yaptıklarına dikkat çeken Bahtiyar Gürsoy''Ordu ilimiz de turizmin gelişmesi adına ürün yelpazememizi genişleterek Ordu için üretmeye devam ediyoruz.Turnasuyu mevkinde yeni kurduğumuz showroomumuz da ürünlerimizi sergilemeye devam ediyoruz''dedi.

2 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 4 bin metrekarelik üretim alanında, tecrübeli teknik üretim kadrosu ile orman ürünleri ve emprenye üzerine faaliyet gösteriyor. 25 yıldır bölge ekonomisine yönelik yatırımlarını artırarak bölgede işsizliğin azalmasına katkıda bulunduklarını kaydeden Gürsoy Kerestecilik Genel Müdürü Bahtiyar Gürsoy, “1989 yılında Ordu’nun Ulubey ilçesinde kurulan Gürsoy Kerestecilik, ahşap üretimi üzerine faaliyet gösteriyor. Fabrikamız 2008 yılından bu yana da emprenyeli ahşap üretimi üzerine faaliyete geçti” diye kaydetti.

İmalatta kullanılan bütün ahşap malzemelerin, vakum basınç yöntemiyle çürüme ve böcek zararlılarına karşı emprenye edildiğini belirten Gürsoy, “Ordu’da bir ilki başaran firmamız her türlü ahşaba fason emprenye yapmaktadır. Fabrikamız şu an emprenyeli ahşap evler, emprenyeli kameriyeler, pergole ahşapları, park, bahçe düzenlemeleri imalat ve montaj işlerini yapmaktadır. Ayrıca dekorasyon işlerinde kullanılmak üzere tavan lambrisi, taban döşeme ahşapları, havuz kenarı yer döşemeleri, park ve bahçeler için bank, masa, sandalye üretimi yapmaktadır” diye konuştu. Gürsoy, firma olarak, bölge ekonomisine katkı sağlamak ve işsizliği azaltmak adına yatırımlarını sürdürme hedefinde olduklarını da kaydetti.

Bahtiyar Gürsoy son olarak şunları ifade etti; “Başta Ordu Valisi İrfan Ballkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ,Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş ve Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak’ın ilimiz adına yapmış olduğu turizm çalışmalarını başarılı ve gelecek için umut verici buluyoruz. Bu noktada yayla turizmine ağırlık vermemiz gerekiyor.Ordu ilinin başta fındık, bal ve kivi gibi ürünlerde markasını oluşturması gerektiğini de savunan Gürsoy, “Ayrıca Ordu Giresun Havaalanı ve Karadeniz-Akdeniz yolu projeleri,Çevre yolu projesi,Ordu ve Fatsa,Ünye bölgelerimize kurulacak yeni organize sanayi bölgeleri ilimiz için önemli yatırımlar olacaktır.Ordu Üniversitesinin Ordu ilimizin gelişmesi ve kalkınması adına açılım yaratması yeni pencereler açmasını bekliyoruz. Ordu’nun kalkınma ve gelişme hamlesini yakalayacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.