Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Giresun Belediyesinden Yardım Kampanyası

Kampanyaya Katılmak İsteyenler 444 4 028

info@karadenizekonomi.com / 14.10.2014

Giresun Belediyesinden  Yardım Kampanyası
"KULLANMADIĞINIZ EŞYALARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERELİM"
Giresun Belediyesi'nin şehrimize yeni gelen üniversite öğrencilerine ve ihtiyaç sahiplerine yardımları devam ediyor.

"Kullanmadığınız eşyaları ihtiyaç sahiplerine verelim" kampanyası çerçevesinde kullanılmayan eşyalar Belediye personeli tarafından evlerden ve işyerlerinden alınıyor. Belediye Çözüm ve Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen kampanya ile evlerde, işyerlerinde kullanılmayan ihtiyaç fazlası eşyalar toplanarak depolanıyor.

Kampanya ya katılmak isteyen vatandaşlarımızın, 444 4 028 / 190 telefonla yetkililere ulaşarak eşyalarının alınmasını talep edebiliyorlar. Belediye ekipleri tarafından alınan ihtiyaç fazlası eşyalar, bakım ve onarımı yapıldıktan sonra öğrencilere ve ihtiyacı olan vatandaşlara veriliyor.

Belediye Çözüm ve Koordinasyon Birimi yetkilileri, her yıl düzenlenen kampanya ile güzel bir dayanışma örneği sergilendiği, şehrimize gelen üniversite öğrencilerine eşya yardımında bulunulduğunu, ayrıca ihtiyacı olan vatandaşlara da katkı sağlandığını belirttiler.

DOĞALGAZ, ELETRİK, MOBESE KAZILARI BİTER BİTMEZ EKİPLER ÜSTYAPIYA BAŞLIYOR

Giresun Şehir Merkezi'nde doğalgaz, elektrik ve mobese için yapılan kazıların ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yolları eski haline getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı çalışmaları tamamlanan Hacı Miktat Stadyum Sokak, Gaziler Mahallesi Üniversite Yolu, Mehmet Işık Caddesi asfalt ve parke döşeme çalışmalarının tamamlandığını, ayrıca birçok cadde ve sokakta asfalt ve parke tamiratının devam ettiğini belirttiler.

Önümüzdeki haftadan itibaren şehir merkezinde belirlenen yollarda oluşan çukurların sıcak asfalt tamir ekibi tarafından tamir edileceği kaydedildi.