Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

''Fark yaratmaya devam ediyoruz''

Gürsoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gürsoy yatırımlarını anlattı.

info@karadenizekonomi.com / 5.08.2016

''Fark yaratmaya devam ediyoruz''

İnşaat sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Gürsoy Holding, 26 yıldır İstanbulda inşaat ve taahhüt sektöründe büyük projelere imza atıyor.

Konuyla ilgili olarak konuşan Gürsoy Holding yönetim kurulu başkanı Ordulu Metin Gürsoy şu açıklamalarda bulundu.

Sektöre ilk olarak1990 yılında adım attık. Gürsoy Holding'in en önemli faaliyet alanı inşaat sektörüdür.Ben şirketin hem kurucusu hemde yönetim kurulu 

başkanıyım.Kurumsal kimliğe kavuşmamız 1999 yıllarına kadar sürdü.Bugünse GÜRSOY HOLDİNG çatısı altında grup şirketleri ile yoluna sağlam ve istikrarlı adımlarla devam etmekteyiz.

''Her zaman fark yaratmaya özen gösterdik''

Şirketimiz özellikle konut ve taahhüt işlerinde konusunda uzmanlaşmış ve bugün Türkiye’de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olmuştur.Genel olarak konut ,iş merkezleri , kamu sektöründe okul,yurt,hastane ve yol yapım taahhütleri alanında uzmanlık isteyen çalışmalarımızla herzaman fark yaratmaya özen gösterdik.

Ülke genelinde 26 yıldır,istikrarlı büyümemizi sürdürüyoruz.İnşaat ve taahhüt sektöründe büyük projelere imza atmayada devam ediyoruz.Daha öncesinde Sarıyer belediyesine,Aydın Üniversitesi,Bağcılar Devlet Hastanesi,Rusya Kurgan AVM,Bahçelievler Hastanesi,Ataköy ilköğretim okulu,Şenlikköy ilköğretim okulu gibi bir çok önemli projeyi başarıyla tamamladık.Şuanda ise İstanbulda geleceğin en değerli yerlerinde Arnavut Köyde 3’üncü Havalimanı yanı ve 3’üncü Köprü yanında 200 daire inşatımızı anahtar teslim vatandaşımızın hizmetine sunmak için hazırlıyoruz.

''Memleketimize de yatırım yapmak isteriz''

İnşaat ve taahhüt sektörü uluslararası ölçekteki şirketlerin kıyasıya rekabet ettiği sektörlerin başında gelmektedir. Sektörde dünya ölçeğinde artan iş olanaklarına rağmen, sıkı rekabet koşullarında iş almak her geçen gün biraz daha zor hale gelmektedir. Bu nedenle, bir yandan pazar ve müşteri çeşitliliğini artırmak ,bir yandan da alınmış olan işlerin en kısa sürede bitirilmesi rekabet için zorunlu hale gelmektedir.

Bu başarımızı Ordu ilimiz de göstermeyi, güzel projeleri hayata geçirmeyi çok isteriz.Ordu ve ilçelerimiz adına bize düşen bir sorumluluk yada proje olduğunda gereken yatırımları seve seve yaparız.