Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

D.Karadeniz Lezzetleri Dubai'de tanıtıldı

Doğu Karadeniz Bölgesi gıda firmaları Dubai’de düzenlenen ‘Gulfood 2019 24. Uluslararası Gıda Fuarı’na çıkarma yaptı.

info@karadenizekonomi.com / 22.02.2019

D.Karadeniz Lezzetleri Dubai'de tanıtıldı

Doğu Karadeniz Bölgesi gıda firmaları Dubai’de düzenlenen ‘Gulfood 2019 24. Uluslararası Gıda Fuarı’na çıkarma yaptı.

 

Ticaret Bakanlığımızın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkındaki  Tebliğ (UR-GE desteği) kapsamında Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından yürütülen ve Trabzon ve Rize illerinde faaliyet gösteren gıda imalatçısı firmaların yer aldığı  “DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ GIDA SEKTÖRÜ YURTDIŞI PAZARLAMA TAKIMI”  projesinde yer alan firmalar 17-21 Şubat 2019 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen GULFOOD 2019 Uluslararası Gıda Fuarı’na katılım sağlandı.

 

‘’17 İHRACATÇI TEMSİLCİSİ’’

 

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından organize edilen etkinlik kapsamında projede yer alan firmalardan; Armeda Gıda Dağıtım Pazarlama Ticaret Ltd.Şti., Cirav Gıda San. İnş. Dış. Tic. Ltd. Şti., Fanus Gıda Ve Organik Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti., Kaan Gıda Sanayi İnşaat ve Ticaret A.Ş., Kahvaltı Dünyası Ambalajlama Hayvancılık Nakliye ve Gıda Sanayi Tic. Ltd.Şti., Karadeniz Kardeşler Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kermak Kerimoğlu Makina İmalat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti., Özer Gıda San. ve Dış Tic. Ltd. Şti., Turge Mob. İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti., Hayat Çay Gıda Ürünleri ve Tarımsal Ent. Tes. San. Tic. Ltd. Şti. ve Okumuş Çay ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. den oluşan 11 firmayı temsilen toplam 17 ihracatçı temsilci anılan fuar programına katıldı.  Fındık, işlenmiş, dondurulmuş gıda ürünleri, süt ürünleri, bal ve kurutulmuş meyveler, çay, zeytin, zeytin yağı, kuru incir, kuru kayısı, enerji içecekleri,  gıda işleme ve paketleme makineleri ürünlerinin tanıtımı yapıldı.

 

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Ali CAN, Erdal ÖZER ve  DKİB  Genel Sekreteri İdris ÇEVİK katılımları ile oluşturulan heyet firmalarla birlikte GULFOOD 2019 fuarına katılım sağlayarak bir dizi incelemelerde bulundu.