Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Denize sıfır lezzet : Green House

Denize sıfır bir nostaljik kare masada, nereye oturursanız oturun karşınızda olağanüstü bir manzara... Hem tava hem ızgarada usta aşçılara sahip bir otel olan Green House menü zenginliği ve lezzet konusunda da iddialı.

info@karadenizekonomi.com / 14.08.2018

Denize sıfır lezzet : Green House



Ordu’nun manzara üssü…

Lezzet, manzara, sakinlik, huzur, eğlence, rahatlık, deniz ile bütünlüğünü kaybetmemiş harika bir otel tasarımı yani kısaca aranılan her şey mevcut. İlla ki bir kusur aramak gerekirse otel çok da büyük değil ancak Green House yetkilileri otellerinde fazla kalabalıktan yana olmadıklarını zaten söylüyor. Otelin bünyesinde barındırmış olduğu 14 oda ve 3 süit oda eşliğinde iki farklı konsepte sahip restoranıyla Karadeniz ve Ordu sahilinin eşsiz güzelliğini her an her saniye misafirlerine yaşatıyor.

Mutfak klasik ama rehavete kapılıp endüstriyel lokanta durumuna düşmemiş.Haftanın hemen her günü canlı müzik var ve müzik yapılan restorana adım atar atmaz ilk dikkatinizi çeken masaların adam gibi örtülü ve birbirlerinden mesafeli olmaları. Oturduğunuz iskemle rahat. Garsonlar temiz ve güleryüzlü… Kısacası her şey düzgün. Ayrıca Karadeniz’in eşsiz manzarası eşliğinde kaliteli hizmet, eğlence ve rahat konaklama imkânlarının harmanlandığı Ordu Green House Otel; gözlerden uzak olmak isteyenlere de kusursuz bir romantik ortam sunuyor.


Misyon kalite ve güvenlik

Karadeniz Ekonomi Gazetesi olarak lafı fazla uzatmıyor, sözü Green House İşletme Müdürü İhsan Gürsu’ya bırakıyoruz: “Bizim için otelimizin her alanı ayrı bir değer taşıyor. Ziyaretçilerimizi kapıdan girdiği andan itibaren en güzel şekilde vakit geçirmeleri bizim için çok önemli. Misyonumuz kaliteli hizmetin yanı sıra müşterilerimizin güvenli ve rahat bir şekilde ağırlanmaları. Otelimizde kahvaltı ve zengin menümüzün bulunduğu leziz yemeklerimizin yer aldığı iki restoranımız var. Ziyaretçilerimiz güler yüzlü personelimizin titiz sunumuyla denize sıfır kahvaltı ya da öğle- akşam yemeklerini yiyebiliyorlar. Bunun dışında haftanın hemen her günü kaliteli sanatçılar eşliğinde müzik eğlencemiz var. Güzel ve güvenli vakit geçirmek isteyen herkese kapımız açık, ziyaretçilerimizi bekliyoruz.”