Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Çalıkoğlu ailesi yemekte buluştu

Çalıkoğlu Gıda aile yemeği ve basın buluşması..

info@karadenizekonomi.com / 24.02.2016

Çalıkoğlu ailesi yemekte buluştu

Ünye ve bölgesinde satış ve dağıtım yapan Çalıkoğlu Gıda Limitet Şirketi her yıl düzenlediği yemek toplantılarına bu yıl bir yenisini daha ekledi.Çalıkoğlu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Çalık’ın önderliğinde düzenlenen yemek programına Çalıkoğlu ailesi ve basın mensupları katıldı.Yemekte konuşma yapan Başkan Adem Çalık, ''İş Hayatımızın 20.yılına yaklaştığımız bu günlerde başlangıçtan bugüne kadar, sizler yaşamımızın 

her alanında oldunuz. O yüzden sizleri ailemiz bildik. Sizleri aramızda görmek bizleri ziyadesi ile memnun etti. Katılımınız için tüm ekibimiz adına teşekkür ediyoruz''dedi.

‘’Tanelerle gelen bereketli lezzet ‘’ sloganı ile 1997 yılında kurulan Çalıkoğlu Paz. Gıda Ltd. Şti. bölgesinde hızla büyüyen bir gıda firması haline geldiklerine dikkat çeken Adem Çalık, Zeytinin anavatanı Güneydoğu Anadolu’dur dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

Zeytin zaman  zaman içerisinde Akdeniz kıyıları ve daha sonra Asya ve Amerika ile dünyaya yayılmış, her dönem barış ve umudun temsilcisi olmuş, çok manidar bir serüvene sahiptir. Bu kutsal ürünün ardından zeytinyağı, bal, reçel, üzüm, incir ve kayısı ürünlerini ürün yelpazesine katmıştır.Bünyesinde bulundurduğu 550 Barkod(çeşit) ürünün 143 barkodu ( çeşidi) Çalıkoğlu ve Mytat markasına ait, ulusal markalarda 120 çeşit, toplamda 670 kalem ürünü ile zamanla bölgesinde aranan bir marka, vazgeçilmez bir lezzet haline gelmiş, tüketiciye ulaşmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Yaptığı yatırımlar ile zamanla üretim kapasitesini ve kalitesini arttırmış, Bursa Gemlik’te üretim ve depolama tesisini kurmuş, ülkemizin en kaliteli zeytini olan Gemlik yöresi zeytin üretimini gerçekleştirmektedir.

Profesyonel kadrosu ile iletişim hacmini her geçen zaman arttırarak kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atmaktadır.

Şirketimizin filosundaki 22 araç ve 61 çalışanı ile müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak planlı ve kaliteli hizmet anlayışı ile emin adımlarla yoluna devam etmektedir.Asıl amacımız, yüksek müşteri memnuniyeti, her zaman aranılan bir marka olmak, bölgesinde lider marka olma hedefi ile yoluna devam etmektedir.