Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

‘’Baba- Çocuk Yaz Kampı birlik ve beraberliği sağlayacak’’

Ordu Rotary Kulübü ve Giresun Rotary Kulübü Kulakkaya Yaylası Ağaçbaşı Tabiat Parkın - Zifin Otel Giresun’da 30–31 Ağustos -01 Eylül 2019 tarihlerinde Baba Çocuk Yaz Kampı düzenledi.

info@karadenizekonomi.com / 11.09.2019

‘’Baba- Çocuk Yaz Kampı birlik ve beraberliği sağlayacak’’

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. İsmail Aydın üçüncüsünü düzenledikleri kampı bu yıl Ordu ve Giresun Rotary Kulübü olarak düzenlediklerini belirterek, ‘’Baba Çocuk Yaz Kampını geleneksel hale gelmesi için çalışıyoruz. Aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi ve desteklenmesini istiyoruz. Bu tür etkinlikler ile kulüp üyeleri ve aileleri arasında birlik ve beraberliği sağlamaya çalışıyoruz. Baba Çocuk yaz kampını gelecek yılda yapmayı düşünüyoruz’’ dedi.

Çocuklarla beraber kurulan çadırlarda geçirilen iki gecelik kampa, Ankara Emek Rotary Kulübü, Sinop Diyojen Rotary Kulübü, Ünye Rotary Kulübü, Giresun Rotary Kulübü ve Ordu’ Rotary Kulübünden katılım oldu.Hem babalar hem de çocuklar için unutulmazların yaşandığı kampın en önemli anı ise; Ormanın içinde yapılan Hiking, eğlenceli ve bir o kadarda maceralı bir şekilde tamamlandı. Kamp ateşinin yakılması, Oryantiring yarışması ve eğitimlerle kamp tamamlandı.