Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Aktaşlar Restaurant Ve Off Road Kulubü İş Birliği İle ''Gülen Dişler''Projesi

Sosyal Sorumluluk Projemizin Amacı Sağlıklı Nesillere''EVET''Demektir

info@karadenizekonomi.com / 31.10.2014

Aktaşlar Restaurant Ve Off Road Kulubü İş Birliği İle ''Gülen Dişler''Projesi

‘’ AKTAŞLAR RESTAURANT’IN GÜLEN DİŞLER’İ ‘’

Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde Aktaşlar Restaurant, Ordu Off Road Kulübü iş birliği ile bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

‘’ Gülen Dişler ‘’ ismiyle gerçekleşmeye başlayan proje çocuklarımıza diş fırçalamanın önemini anlatmaya ve diş fırçalama alışkanlığı edinmelerini sağlamaya yöneliktir.

Öğretmenler ve Veliler ‘’ Gülen Dişleri ‘’ sevdi.

Ordu ilinin ilçelerinde bulunan her okula giderek öğrencilere diş fırçası ve diş macunu dağıtmayı kapsayan proje beklenen ilgiyi gördü.

Birçok öğretmen çocuklara diş fırçalama konusunda velilerin sıkıntı yaşadığına şahit olduklarını dile getirirken, projenin başarısının da önemli olduğunu vurguladı.

Hediye almak her yaş grubundan çocuğu mutlu edeceğinden ‘’ sizlere sevimli hediyelerimiz olacak ‘’ üslubuyla yaklaşımda bulunulması öğretmenler ve velilerden tam not almışa benziyor.

Samet AKTAŞ, ‘’ her şeyin başı, GÜLEN DİŞLER ‘’.

‘’ Bir bireye sağlıklı diyebilmenin önce ağızdan başladığını biliyor muydunuz? ‘’ sorusuyla konuşmasına başlayan Aktaşlar Restaurant işletmecisi Samet AKTAŞ şöyle devam etti: ‘’ Ağzınızdaki en küçük bir sağlık problemi bütün vücut dengenizi olumsuz yönde etkileyebilir. Hele birey küçük yaşta ve bünye olarak savunmasızsa bu olumsuz etki daha da artacaktır. Bizler bunun olmaması için burada olan bir ekibiz. Sosyal sorumluluk projemizin amacı sağlıklı nesillere ‘’ evet ‘’ demektir. Bu projenin daha da büyümesi ve devamlılığını sürdürmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. ‘’

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan etkinlikler her geçen gün devam etmektedir.