Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

​TÜRK FINDIĞI ORTADOĞU’YU HEDEFLİYOR

(FTG) Dubai’de düzenlenen Gulfood 2015 Fuarı’na 4. kez iştirak etti

info@karadenizekonomi.com / 26.02.2015

​TÜRK FINDIĞI ORTADOĞU’YU HEDEFLİYOR

Fındık Tanıtım Grubu (FTG), dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından biri olarak değerlendirilen ve 08-12 Şubat 2015 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Gulfood 2015 Fuarı’na 4. kez iştirak etti.

Bu sene 20.si düzenlenen fuara 87 ülkeden 4.200 firmanın katılımcı olarak iştirak ederken, 5 gün boyunca süren fuarın 170 farklı ülkeden gelen yaklaşık 80.000 kişi tarafından ziyaret edildiği tahmin ediliyor.

Gerek katılımcı gerekse ziyaretçi sayısı açısından her yıl daha da önemli bir platform haline gelen Gulfood fuarında, Türk fındığı her zaman olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaşırken, FTG standında daha çok Arap Yarımadası, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Hindistan ve Pakistan gibi Asya ülkelerinden ziyaretçiler ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Fuarın ilk günü Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı Sn. İbrahim ŞENEL ve İhracat Genel Müdür Yardımcısı Sn. Şaban Kaan ÖZDEMİR’in de ziyaret ettiği FTG standında, fındığın doğrudan çerez olarak tüketimini yaygınlaştırmak amacıyla ziyaretçilere 20 gramlık ambalajlarda kavrulmuş fındık ikram edilirken, Türk Fındığı’nın üretiminden nihai ürüne girene kadar geçirdiği süreci anlatan tanıtım filminin de fuar süresince gösterimi yapıldı ve Türk fındığı ile ülkemiz fındık sektörüne ilişkin tanıtıcı broşürler ile Türk fındık ihracatçılarının iletişim bilgilerinin yer aldığı listeler dağıtıldı 

ETİKETLER; FTG Dubai Fuar Tanıtım