Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

​Kayak merkezlerinde yılbaşı hazırlığı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken ve Cıbıltepe, yılbaşında yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda tatilciyi ağırlayacak.

info@karadenizekonomi.com / 24.12.2018

​Kayak merkezlerinde yılbaşı hazırlığı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken ve Cıbıltepe, yılbaşı gecesi başta Rusya, Ukrayna, İran ve Azerbaycan olmak üzere birçok ülkeden ve yurt içinden misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken ve Cıbıltepe, yılbaşında yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda tatilciyi ağırlayacak. Son yıllarda kış turizmine yapılan yatırımlarla adından söz ettiren ve dünyanın sayılı pistlerine sahip olan Palandöken ile Konaklı kayak merkezlerine ev sahipliği yapan Erzurum'da turizmciler, yerli ve yabancı turistler için bu yılbaşında farklı ve zengin eğlence paketi hazırladı. Kar kalınlığının şu sıralar 50 santimetreye ulaştığı Palandöken Dağı'ndaki otellerde, yeni yıl hazırlıkları kapsamında turistlerin kentten memnun ayrılmaları için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki 2 bin 634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi de sarıçam ormanlarıyla kaplı pistleri ve doğal güzelliğiyle yılbaşında ziyaretçilerini ağırlayacak. Sarıçam ormanları ile kristal karın yanı sıra bilgisayar donanımlı telesiyejleri ile saatte 1200 kişi taşıma kapasitesine sahip 2 bin 634 rakımlı Cıbıltepe'de kar kalınlığı 64 santimetreye ulaştı. Toplam 30 kilometrelik pist uzunluğuyla tatilcilere eşsiz kayak imkanı sunan Cıbıltepe, yeni yıla girmenin heyecanını yaşayan tatilcilerin de gözdesi haline geldi. Yılbaşı dolayısıyla yoğun taleple karşılaşan ve otellerdeki doluluk oranı yüzde 100'e varan Cıbıltepe'de, yılbaşı etkinlikleri için hazırlıklar da tamamlandı. HABER MERKEZİ

ETİKETLER; kayak yılbaşı tatilci