Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

​Basın Ödülleri sahiplerini buldu

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel Basın Ödülleri Gecesi 5. kez gerçekleşti. Ödül gecesine Türk medyasının duayen isimleri ile Gaziantep’te görev yapan gazeteciler, il protokolü ve Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu da katıldı.

info@karadenizekonomi.com / 14.01.2019

​Basın Ödülleri sahiplerini buldu

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 5. kez düzenlediği geleneksel geceye siyaset, medya, bürokrasi ve iş dünyasının ilgisi yoğun oldu. Şirehan Otel’de düzenlenen ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer, CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, Sanko Üniversitesi Rektörü Güner Dağlı, kaymakamlar, Oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Geceye Türk medyasının duayen isimlerinden Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Türkiye Ekonomi Gazeteciler Derneği Başkanı Celal Toprak, Sabah Gazetesi Adana Bölge Müdürü Ersin Ramoğlu, ATV Ana Haber Spikeri Cem Öğretir, NTV ana haber spikeri Seda Öğretir, TRT spor spikeri Erdoğan Arıkan, Star TV Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, FOX TV Çalar Saat Programı Sunucusu İsmail Küçükkaya ve RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy da katıldı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, gecenin açılışında yaptığı konuşmada, gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkat çekti ve şunları söyledi: “Basınımızın zor günler geçirdiği bir dönemi yaşıyoruz. Gazetelerimizin çoğu artık 20 yıl öncesi gibi siyah-beyaz çıkıyor. Sorunlarımızı çözmek üzere geçtiğimiz günlerde yönetim kurulumuzla Ankara’ya giderek Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül başta olmak üzere iktidar ve muhalefet milletvekilleri ile görüştük. Sorunlarımızı ve çözüm yollarını anlattık. Ümidimizi kaybetmeden sorunların takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

Gecede ödül alan isimlerden biri olan Türkiye Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Başkanı Celal Toprak da yaptığı konuşmada, “Biz Türkiye Gazeteciler Cemiyeti olarak TOKİ ile ev yapmayı başaramadık. Ama Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin başardığını görmekten mutluluk duyduk. En kısa zamanda başkanımızı İstanbul’a çağırıp, nasıl başardığını anlatmasını isteyeceğiz” dedi.

ETİKETLER; basın ödül sanko