Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Karadere: Emellerine ulaşamayacaklar

Es­pi­ye Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Ka­radere, “Dün­ya­da her alan­da söz sa­hi­bi bir ülke ha­li­ne gelen ül­ke­mi­zin yük­se­li­şi­nin önünü ke­se­bil­mek için eko­no­mi vam­pir­le­ri yine düğ­me­ye bas­tı­lar. Ama başarılı olamayacaklar.”

info@karadenizekonomi.com / 14.08.2020

Karadere: Emellerine ulaşamayacaklar

Tür­ki­ye’ye eko­no­mik an­lam­da komp­lo ku­ra­bil­mek için ka­pa­lı ka­pı­lar ar­dın­da kirli se­nar­yo­lar üre­til­me­ye ça­lı­şıl­dı­ğı­nı söy­leyen Es­pi­ye Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Ka­radere,  başarılı olunmayacak vurgusu yaparak şunları söyledi; “Bir si­ya­set­çi ola­rak değil işa­da­mı ola­rak ko­nu­şu­yo­rum. Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan li­der­li­ğin­de dün­ya­da her alan­da söz sa­hi­bi bir ülke ha­li­ne gelen ül­ke­mi­zin yük­se­li­şi­nin önünü ke­se­bil­mek için eko­no­mi vam­pir­le­ri yine düğ­me­ye bas­tı­lar. Amaç­la­rı belli; Ül­ke­mi­zi ele ge­çir­mek. Geç­miş­te bunu de­fa­lar­ca de­ne­di­ler ve ba­şa­rı­lı ola­ma­dı­lar, bu defa da ba­şa­rı­lı ola­ma­ya­cak­lar” dedi.

“Türk milleti gereken cevabı verecek”

Karadere şöyle devam etti; “Tür­ki­ye’yi eko­no­mik ve si­ya­sal an­lam­da ye­ni­den di­zayn etmek is­te­yen bu kirli eller, Hazine ve Maliye Ba­ka­nı­mız Berat Al­bay­rak üze­rin­den Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan’ı hedef ala­rak, Tür­ki­ye’deki sis­te­mi ele ge­çir­me­yi he­def­li­yor­. Tüm Tür­ki­ye oy­nan­ma­ya ça­lı­şı­lan kirli oyu­nun far­kın­da­dır. Aziz mil­le­ti­miz geç­miş­te ol­du­ğu gibi bu­gün­de ge­re­ken ce­va­bı en iyi şe­kil­de ve­recek, he­ves­le­ri­ni ku­şak­la­rın­da bı­ra­ka­cak­tır”