Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Demircioğlu A.Ş. Türkiye’de en çok satış yapan ilk 11 listesinde yer aldı

Artvin’in ilçesi Hopa’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demircioğlu A.Ş. Avrupa'nın montalama devi Baumit'in, 2020 yılı Türkiye'de en çok satış yapan ilk 11 listesinde yer aldı.

info@karadenizekonomi.com / 23.03.2021

Demircioğlu A.Ş. Türkiye’de en çok satış yapan ilk 11 listesinde yer aldı

Demircioğlu A.Ş. 16 ana firma ile Hopa ve bölgesine yapı market ve inşaat sektöründe hizmet veriyor. Osman ve Yıldıray Demircioğlu kardeşlerin sahibi olduğu Demircioğlu AŞ’ye Türkiye'de en çok satış yapan ilk 11 listesinde yer alması nedeniyle Baumit tarafından da bir başarı ve teşekkür sertifikası verildi.

‘’Her yıl bir önceki yıldan daha ileri nasıl taşınabilirinizin içindeyiz’’

Kendilerine bu belgeyi layık gören Baumit’e teşekkür eden şirket ortağı Yıldıray Demircioğlu, ‘’Biz işimizi her yıl bir önceki yıldan daha ileri nasıl taşınabilirinizin çabası içindeyiz. 2020 yılı bizim için tüm olumsuzluklara rağmen başarıyla tamamladığımız bir yıl oldu. Sektörde güven en temel ilkedir ve bizde kardeşim Osman Demircioğlu ile bu güveni kendimize ilke edindik. Ümit ediyorum ki 2021 yılını da yaşadığımız pandemi dönemine rağmen yine başarı ile kapatacağız ve önümüze koyduğumuz hedeflere ulaşacağız. Bu sertifika bize moral destek vermiştir, tekrar teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.