Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Türkiye’nin en güçlü kadın CEO’su!

Capital ve Ekonomist dergilerinin liderliğinde 50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi düzenlendi. Şirketlerin 2019 cirolarına göre belirlenen Türkiye’nin 50 güçlü kadın CEO’suna ödülleri verildi. Bu sene üçüncüsü düzenlenen ödül töreni, pandemi sebebiyle online ortamda gerçekleşti. Ödüle layık görülen kadın CEO’ların görev yaptıkları şirketlerin de katılımıyla tören büyük ilgi gördü.

info@karadenizekonomi.com / 29.10.2020

Türkiye’nin en güçlü kadın CEO’su!

Yapılan açılış konuşmalarının ardından ‘50 Güçlü Kadın CEO’ araştırmasını hazırlayan Ekonomist Dergisi Editörü Özlem Bay’ın moderatörlüğünü üstlendiği ‘Fark Yaratan Liderlik’ konulu panel gerçekleşti. Panele konuşmacı olarak katılan isimlerden biri olan Philip Morris/Sabancı Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren, kariyer serüveninden, Türkiye’de kadının iş yaşamındaki yerine kadar pek çok konu hakkında konuştu. Diren ayrıca, genç kadınlara iş hayatında başarılı olabilmelerine yönelik tavsiyelerde de bulundu.

Panelin ardından ödül törenine geçildi. Bu yıl ödüle almaya hak kazanan 50 kadın CEO’ya ödülleri online ortamda takdim edildi.

2019 yılı cirolarına göre belirlenen Türkiye’nin En Güçlü 50 Kadın CEO’su sıralamasında DİMES CEO’su Ozan Diren’in eşi Philip Morris/Sabancı Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren birinci oldu.