Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

ORTAR kolanya üretimine destek olacak

Ürün çeşitliliğini artırma amacıyla üreticilerle işbirliği içerisinde olan ORTAR A.Ş. kolanya üretimi konusunda kurduğu hayali girişime dönüştüren girişimci Nilüfer Çol’a destek oldu.

info@karadenizekonomi.com / 23.09.2020

ORTAR kolanya üretimine destek olacak

Ürün çeşitliliğini artırma amacıyla üreticilerle işbirliği içerisinde olan Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTAR A.Ş, kolanya üretimi konusunda kurduğu hayali girişime dönüştüren girişimci Nilüfer Çol’a destek oldu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in desteğiyle hayalini gerçeğe dönüştürdüğünü dile getiren Nilüfer Çol, ‘’Hayalim olan projeye emekli olduktan sonra başladım. Belediye Başkanımızdan aldığım destek ile tesisimi kurarak kolanya üretimine başladım. Bana her konuda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

‘’ORTAR markası üzerinden satış yapılacak’’

ORTAR A.Ş. olarak kadın girişimcilere destek verdiklerini belirten ORTAR A.Ş Genel Müdürü Sancar Eser, ‘’Yıllardır hayalini kurduğu kolanya üretiminde kadın girişimcimize destek veriyoruz. ORTAR markası üzerinden üretilen kolanyaların satış ve pazarlaması yapılacak. Başkan Güler’in üreticilere verdiği destek ve yapacağımız işbirliği çalışmaları artarak devam edecek’’ dedi.