Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

En başarılı markalar belirlendi

Markaların sosyal medya performanslarını tamamen istatiksel olarak ölçümleyen SocialBrands, en başarılı markaları açıkladı. Markaların haziran listesinde en başarılı marka Netflix oldu.

info@karadenizekonomi.com / 7.06.2021

En başarılı markalar belirlendi

Markaların sosyal medya performanslarını tamamen istatiksel olarak ölçümleyen SocialBrands, en başarılı markaları açıkladı. Haziran sonuçları için değerlendirme esnasında binlerce sosyal medya hesabı ve milyonlarca içerik mercek altına alındı. 1-13 Mayıs döneminde markaların Facebook, Twitter ve Instagram kanallarındaki takipçi sayıları ve büyümeleri, paylaştıkları iletiler ve elde ettikleri etkileşimler gibi birçok farklı veri SocialBrands algoritması tarafından incelendi ve en başarılı markalar belirlendi.

Markaların haziran listesinde en başarılı marka Netflix oldu. 1-31 Mayıs dönemine ait verilere göre; başarısını istikrarla sürdüren Netflix ürettiği eğlenceli içeriklerle sosyal medya kullanıcılarından yoğun ilgi görerek bu ay da listenin birinci sırasında yer aldı. İkinci sırada yer alan English Home sosyal medya üzerinden düzenlediği çekiliş kampanyaları ve ürün tanıtım içerikleriyle öne çıktı. Baykar Savunma ise seri üretiminin ilk uçağını 19 Mayıs 1919’un 102. yıl dönümünde gökyüzüyle buluşturduğunu duyurduğu paylaşımı ve ay boyunca sergilediği istikrarlı fan artışıyla öne çıktı.

İlk 10'da yer alan firmalar;