Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Vaat edilen projelerin detayları konuşuldu

Şenlikoğlu, ‘’Murat Kurum ile yaptığımız görüşmede özellikle vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz projelerin detaylarını konuştuk. Bu zamana kadar çokta olumlu sonuçlar aldık.’’

info@karadenizekonomi.com / 6.12.2019

Vaat edilen projelerin detayları konuşuldu

Giresun ile ilgili proje ve yatırımların detayları hakkında görüşmek üzere Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiler.

‘’ ‘Dal-Çık Projesi’nin proje ihalesi yapıldı’’

Ankara’ya gittiğimiz her zaman şehrimizle ilgili taleplerimizi ilgili birimlere muhakkak iletiyoruz, anlatıyoruz diyen Şenlikoğlu, ‘’ Bu zamana kadar çokta olumlu sonuçlar aldık. Yakın bir tarihte trafik sorunumuzla ilgili ‘Dal-Çık Projesi’nin proje ihalesi yapıldı. 26 Aralık’ta ise şehrimizin yıllarca içme suyunu karşılayacak çok önemli ‘İkisu Projesi’nin ihalesi yapılacak. Yine projelerimizle ilgili geçtiğimiz günde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı ziyaret ettik. Sayın Bakanımız Murat Kurum ile yaptığımız görüşmede özellikle vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz projelerin detaylarını konuştuk. Şunu açık yüreklilikle belirtmek isterim ki, Sayın Bakanımızın gerek projelerimize, gerekse bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi bizi ziyadesiyle memnun etti’’ dedi.

‘’Eski çöp alanı yapılacak’’

Çevre ve Şehircilik Bakanımızla yaptığımız görüşmede ‘Aksu Eski Çöp Alanı’nın rehabilite çalışmasının startı ile ilgili talimatın verilmesinden de çok mutlu olduklarını ifade eden Şenlikoğlu, ‘’ İnşallah eski çöp alanında yapılacak çalışmalarla beraber söz konusu bölge, ilerleyen dönemlerde birçok yönüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yine, Sayın Bakanımız Murat Kurum’un onayı ile birçok özelliğe sahip ‘Kombine Vidanjör’ aracının şehrimize kazandırılmış olması bizleri ayrıca mutlu etti’’ ifade etti.