Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

‘’Üreticilerin emekleri değerleniyor’’

Güler,‘’Altınordu ilçesinde Yöresel Ürünler ve El Sanatları Pazarı ile üreticilerimizin hem emeklerini değerlendiriyoruz hem de yeni sektörlerin ortaya çıkmasını sağlıyoruz’’

info@karadenizekonomi.com / 30.01.2020

‘’Üreticilerin emekleri değerleniyor’’

Altınordu ilçesinde Yöresel Ürünler ve El Sanatları Pazarı adıyla 16 adet satış biriminde, yöresel ürünlerle birlikte el yapımı hediyelik eşyaların da satışı yapılıyor. Kısa süre önce satış yapmaya başlamasına rağmen organik ürünleri ve el yapımı hediyelik eşyalarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken pazarda, üreticiler kazanırken tüketiciler de doğal ürünlerden fazlasıyla faydalanıyor.

‘’Ürünler 19 ilçede üretiliyor’’

Üreticilerin yapmış olduğu ürünleri daha fazla tanınmasını sağlamak amacıyla onlara bu pazarı açarak destek olduk diyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ‘’Bu pazarla birlikte Ordu’nun 19 ilçesinde yapılan ürünler tüketicimize aracısız olarak ulaştırılmış oluyor. Böylelikle üreticilerimizin hem emeklerini değerlendiriyoruz hem de yeni sektörlerin ortaya çıkmasını sağlıyoruz. Burada ürünlerle inovatif çalışmalar da ortaya çıkıyor. Üreticimiz de tüketicimiz de bu projeden oldukça memnun durumda’’ dedi.

‘’Toplum bilinçlenmeye başladı’’

Tüketicilerin organik ürünlere bakışlarını bu pazar tamamıyla değiştirmiş durumda olduğunu belirten üreticiler, ‘’ Organik ürünlerde toplumumuz bilinçlenmeye başladı. Müşterilerimizden gelen talepler bizi mutlu ediyor. El yapımı yöresel hediyelik eşyalarımız da oldukça ilgi görüyor. Satışlarımızdan oldukça memnunuz. Bize bu imkânı sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür diyoruz” diye konuştular.