Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

SMMMO'dan kız futbol takımına destek

Ordu’da düzenlenen liseler arası Bayan Futbol Turnuvasında İl 1. Olan Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bayan Futbol Takımı Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ’ı makamında ziyaret ettiler.

info@karadenizekonomi.com / 7.01.2019

SMMMO'dan kız futbol takımına destek

Ziyarette; Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Turgay TÜRKMEN, Branş Öğretmeni Ethem Ferruh PİROĞLU, İlhan ŞAHİN, Beden Eğitimi Öğretmenleri Elif ÇELEBİ, Burak TEFİL’de katıldı.

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Bahadır BAŞ; “Öğrencilerimizi ve onların bu başarında büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Futbolda bayanlarımızın da olması bizleri sevindiriyor. Herkes futbolu erkeklerin ilgi alanı olarak biliyor. Ama sizler bu şekilde bir başarı elde ederek biz bayanlarda futbolda varız diyorsunuz. Belki çok iddialı takımlar vardı ama sizler o okulları geride bırakarak birinci olmaya hak kazandınız. Kardeş Kurumumuz Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin akademik başarılarının yanında sosyal ve sportif başarılarını da önemsiyoruz. Ordu Mali Müşavirler Odası olarak bundan sonraki turnuvalarda da gereken desteği vermeye hazırız. Kastamonu’da katılacağınız turnuvada sizlere başarılar diliyorum.”dedi.

Konuşmasının devamında, beden eğitimi öğretmenlerinden bölge finallerine katılmaya hak kazanan kız futbol takımı final maçları hakkında bilgi aldı. Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı ve öğretmenlerini tebrik ederek, grup müsabakalarında başarılar diledi.

Kız Futbol Takımına Ordu Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu tarafından, Ordu Mali Müşavirler Odası adının ve logosunun bulunduğu forma hediye edildi. 

ETİKETLER; futbol destek mali müşavir