Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Şeref Şaşmaz;''Gökömer bizim özümüz,evimiz''

Altınordu / Gökömer Mahallesi Muhtar Adayı Şeref Şaşmaz ile Gökömer Mahallesi için ''Yeni sözler söylemek lazım'' sloganı eşliğinde sohbet gerçekleştirdik.Şaşmaz içtenlikle hedeflerini ve Gökömer'e dair hayallerini paylaştı..

info@karadenizekonomi.com / 26.01.2019

Şeref Şaşmaz;''Gökömer bizim özümüz,evimiz''

''Nekadar çok proje üretsek azdır "

Şeref bey okuyucularımız ve seçmenlerinize dair sizi biraz tanıyalım..

- 1977'de Altınordu ilçemize bağlı Büyükşehir oluşumuzun ardından Mahalle ünvanını alan eski adıyla gökömer köyünde doğdum.ilk ve orta öğrenimimi Gökömer'de tamamladım, Lise eğitimimi ise Ordu Atatürk Lisesi'nde bitirdim.Evli 3 çocuk babasıyım.

Doğup büyüdüğünüz yer olan Gökömer Mahallesi için adaylık sürecine nasıl karar verdiniz?

-Sizinde değinmiş olduğunuz gibi doğup büyüdüğüm yer olan Gökömer'de bu yaşımıza gelmiş,yıllarca tüm sokaklarında küçüğünden,büyüğüne komşularımız ve halkımız ile her daim iç içe olarak derdi Gökömer olan bir kardeşinizim.Bu bağlamda, sohbetimizin başında da ilk ifade ettiğim gibi Gökömer için ne kadar proje üretsek azdır borcumuzu bu topraklara ve insanımıza ödeyemeyiz bu nedenle aday oldum.

2009/2014 yılları arasında Aza Olarakta görev yapmış olduğum mahallem için yeni dönemde inşallah halkımızın desteği ve oluru ise eksik olan yanlarını geliştirmek,daha yaşanılabilir bir Gökömer'e hep beraber elele vererek inşaa etmek için bu göreve yüreğimizle ekibim ile birlikte talip olduk.

Şeref bey mega projeler diye bir söylemeniz oldu biraz bahseder misiniz? Gökömer için çalışmalarınız neler olacak?

- Önceliğimiz ve en olmazsa olmazımız Gökömer'i " ortak akıl ile hep birlikte yönetmek " olacak.

Mahallemizin kalkınması için sorunların çözümünde halkımız ile sürekli istişare halinde olmak onların talep ve önerilerine öncelik vererek " BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK" en önemli projemdir.Bir elin nesi var, iki elin sesi var atasözümüzden de esinlenirsek, istişare eden,paylaşan,bölüşen, halkından kopmayan her daim ulaşılabilen olup onların derdi ile denetlenip bu uğurda terlemekten çekinmeyen bir yönetim anlayışı asılolan proje budur.Bizim döneminizde yalnız biz değil , halkımız da konuşacak,ben ve arkadaşların onlarla yapılan istişare ve ortak akıl ile coşacağız inşallah..Her şey çok daha güzel bir Gökömer için.

Aza ekibimle birlikte artık hem sahada olup hemde ar-ge çalışmalarımızı kendi iç toplantılarımızda istişare etmeye devam ediyoruz. Gökömer'e layık çok şık mega projeleri olgunlaştırıyoruz inşallah yine sizlerin aracılığı ile ilk paylaşma fırsatını yine sizinle ifade etmiş oluruz.

Gökömer'imizin tarihinden de esinlendiğimiz kültürel konularda , mahallemizin altyapı alanında olsun ,sağlık alanlarında olsun bir çok projemiz olacak..

Lakin güler yüzünüz, gazete merkezinin daha da üzerinde olan misafirperverliğinize dair şu kadarını olsun bu röportajımızda söylemiş olmak isterim ki; Gökömer'de inşallah halkımız tarafından ben ve aza arkadaşlarımızla göreve layık görüldüğümüzde genciyle, yaşlısıyla,kadın yada erkeğiyle 7'den 70'e herkesi , her yaşı düşünerek oluşturduğumuz verimli, kalıcı eser olan güzel projelerimiz var..

Röportajımıza dair sıcak güler yüzünüz için Karadeniz Ekonomi ailesine özellikle teşekkür ediyorum..Gerçekleşecek olan seçimlerin mahallemiz Gökömer adına, ilimiz ve ülkemiz adına da hayırlı olmasını diler teşekkür ediyorum.