Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Mustafa Temel Bozbağ'dan veda

​Spor Toto 1. Lig Kulüpler Birliği’nin kurucularından ve iki dönem üst üste başkanlığını yapan ilk isim olan Mustafa Temel Bozbağ, Giresunspor’un ardından Kulüpler Birliği’ndeki görevine de veda etti.

info@karadenizekonomi.com / 16.01.2019

Mustafa Temel Bozbağ'dan veda

27 Aralık 2018’de yapılan Giresunspor Olağanüstü Kongresi’nde Giresunspor’daki 6 yıllık başkanlığını noktalayan Mustafa Temel Bozbağ, son kez Giresunspor’u temsil etti. 15 Ocak 2019 tarihinde Bozbağ başkanlığında bir araya gelen Kulüpler Birliği’nin toplantısına Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden bütün kulüplerin başkanları da tam kadro katıldı ve Bozbağ’a katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Giresunspor Kulüp Başkanlığı ve 1.Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı döneminde Bozbağ’ın yaptığı çalışmaların taktire şayan olduğunu ifade eden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”İlimizin güzide ekibi Giresunspor’a sağlamış olduğu katkılardan dolayı, ayrıca Kulüpler Birliği gibi güzide bir görevi başarıyla taşıması münasebetiyle değerli dostum Mustafa Temel Bozbağ’a şahsım ve bağlı bulunduğum Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”