Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Hedef kadın girişimci rakamını artırmak!

4 Yıldır Atakumda faaliyet gösteren Aynur Erkin Kuruluşunun 4. Yılını Dostlarıyla Cafe Nefeste kutladı.

info@karadenizekonomi.com / 21.12.2018

Hedef kadın girişimci rakamını artırmak!

“KADIN DAYANIŞMASI 4.YILIMIZI DOSTLARIMLA BİRLİKLE”

Kutlamada konuşma yapan Erkin “İnşallah 40. Yılımızıda kutlarız Ülkemizin , Üreten , Çalışan Ülkemizin ekonomik olarak yaşadığı bu sıkıntılı dönemde destek olarak Ülke ekonomisine katkıda bulunmaktan gurur duyuyorum.” Dedi.

''165 MİLYON KADIN GİRİŞİMCİ''

Türkiye’nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren, iş hayatına farklı bir bakış açısı getiren, üreten ve ürettikçe kazanan, kazandıkça ekonomiye ve toplumun her kesimine olumlu faydalar sağlayan, toplumsal yaşamda güçlüklere karşı direnerek ve kararlılıkla yollarına devam eden birçok kadın girişimci var. Kadın girişimci sayısı her geçen gün artıyor. Global Entrepreneurship Monitor'ün raporuna göre 2017 yılı itibariyle dünyada 165 milyon kadın girişimci ve iş sahibi var. Bu rakamı artırmak için yola çıktık.

“SPOR ÇOK ÖNEMLİ”

Spor yapmanın önemine dikkat çeken Aynur Erkin "En önemlisi de sağlık için, kondisyon kazanma ve rehabilitasyon amaçlı, stres atmak için kadınlara sporu hayatına dahil etmesi gerekiyor. İnşallah herkes için hayırlı olur. Bütün bayanları bekliyorum" dedi.

Aynur Erkin Spor Salonu, genç-yaşlı her yaştaki kadınlara profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yaparak kilo verme, kilo alma, sağlıklı beslenme, egzersiz yapma ve formda kalma imkanı sağlıyor.

Spor Eğitmeni ve işletme sahibi Aynur Erkin, "4 Yıldır Atakum'da müşterilerimize hizmet veriyoruz. Step, aerobic, fitness, pilates, zumba, oryantal seanslarımuz var. Kadınlara özel açtığımız salonumuzda . Kadınlar, profesyonel eğitmenler eşliğinde fazla kilolarından kurtulacak" dedi.

ETİKETLER; kadın girişimci spor salon