Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Giresunlulara doğalgaz müjdesi

Giresun Belediyesi ve Aksa işbirliğinde devam eden doğalgaz çalışmaları sonunda Çıtlakkale Mahallesi'nin Petek Sitesi ve alt mahallesine, Teyyaredüzü Mahallesi Ana hattına bugün itibariyle doğalgaz verilmeye başlandı.

info@karadenizekonomi.com / 30.12.2018

Giresunlulara doğalgaz müjdesi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yılbaşından önce Teyyaredüzü ve Çıtlakkale Mahallesi'nin gaz alamayan bölgelerine gaz akışının başlaması’nın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek ‘’Belediyemizin ve Aksa ekiplerimizin gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışmaları sonucu söz verdiğimiz gibi ana hatlara bugün itibariyle doğalgaz verilmeye başlanmıştır "dedi.

Teyyaredüzü, Güre, Erikliman ve Gaziler Mahallesinin tamamına Ocak ayı sonuna kadar gaz akışı sağlanmasının planlandığı kaydedildiBaşkan Kerim Aksu, doğalgaz çalışmalarının büyük bir yükünü üstlenerek, vatandaşın bu hizmetten yararlanmasını sağladıklarını dikkat çekerek," Yaptığımız yollar doğalgaz hattı nedeniyle bozuldu. Bu yolları tekrar yapmak zorunda kaldık. Ancak bu önemli hizmeti sağlamak için bütçemizin önemli bölümünü bu çalışmalara ayırdık. AKSA ekiplerine ve Belediyemiz ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte gece gündüz özveri ile çalıştılar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun "şeklinde açıklamada bulundu.
ETİKETLER; doğalgaz aksa çalışma