Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Giresun'da 3 milyon euroluk proje için imzalar atıldı

Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı Yenilikçi Pilot Ölçekli Fındık kurutma tesisi ve Gıda Test / Analiz Laboratuvarının” Protokol imza töreni Giresun Ticaret Borsası yerleşkesinde gerçekleşti.

info@karadenizekonomi.com / 14.05.2018

Giresun'da 3 milyon euroluk proje için imzalar atıldı

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İBAŞ, Meclis Başkanı Ertaç ÖZTÜRK, Genel Sekreter Eren NİZAM ve AB Projeleri Koordinatörü Erdal Suat BAŞKAN; TUBİTAK-MAM Gıda Enstitüsü ile iş birlikteliğinde gerçekleştirilecek ve Giresun borsası yerleşkesinde yapılacak “Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı Yenilikçi Pilot Ölçekli Fındık kurutma tesisi ve Gıda Test / Analiz Laboratuvarının” Protokol imza törenine katıldılar.

İmza Töreni esnasında Borsa Başkanı Yaraş İBAŞ “Avrupa Birliği entegrasyonu dahilinde açılan IPA 2 proje desteği kapsamında gerçekleşecek bu projenin Giresun ayağı 3 milyon euroluk bir projedir. Projenin şehrimize kazandırılmasında saygıdeğer hemşerimiz, TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cesarettin ALAŞALVAR beyefendinin büyük gayret ve emeği vardır. Kendisi, bizleri bu projeye uygun görüp ortak olmamıza vesile olmakla kalmamış, projenin olgunlaşmasında ve bu aşamaya gelmesinde bizleri hiç yalnız bırakmayarak desteğini hiç esirgememiştir. Bu bağlamda Sayın ALAŞALVAR başta olmak üzere projede emeği olan eski Başkanlarımız Mustafa KARADERE, Mustafa DEMİRCİ ve Temel YANIKOĞLU ile Giresun Ticaret Borsası ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Yapılacak tesislerin İlimiz ve Bölgemiz ekonomisine hayırlı, bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.