Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

GİRESUN ‘’TRAVEL TURKEY İZMİR 2015’’ FUARI’NDA TANITILACAK

Giresun turizm çalışmaları kış sezonunda fuar ve kongre organizasyonlarıyla devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 9.12.2015

GİRESUN ‘’TRAVEL TURKEY İZMİR 2015’’ FUARI’NDA TANITILACAK

Bu yıl 9.'su düzenlenen ‘’Travel Turkey İzmir’’ Fuarı'na katılacaklarını belirten GİRTAB (Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği) Müdürü Tamer Uzuner, Giresun’da yapılan projeler, açılan destinasyonlar, kullanılabilecek konaklama ve yeme-içme işletmeleriyle ilgili bilgi vermek üzere İzmir'e gideceklerini söyledi. Fuara katılarak yüz yüze görüşmelerde bulunacaklarını ifade eden Uzuner, geçen yıl yapılan görüşmelerin 2015 sezonunda meyvesini 

topladıklarını söyledi.
Vali Hasan Karahan da fuarla ilgili yaptığı açıklamada “Müzeler, konaklar, doğal alanları, yemekleri, kültürü ve turizm işletmelerinin de son durumu ile ilgili bilgi verilip, Giresun’da tur operatörlerinin kullanılabilmesi için ne gibi talepleri olduğuna dair fikir alışverişinde bulunduk. Bu yıl katılımcı sayısının da daha fazla olmasıyla ilimizi daha çok acente ve ülkeye tanıtma olasılığı bulacağız. Giresun artık bir turizm şehri. Tüm güzellikleriyle turizm organizasyonlarında bizler de kendimizi tanıtacağız’’ dedi.
Geçtiğimiz yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, 30 ülkeden 902 katılımcı ve 67 ülkeden 28 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yaparak ciddi katılımcı ve ziyaretçi sayılarına imza atarak dikkatleri üzerine toplamıştı. Bu yıl iki katı daha büyük bir alanda gerçekleşecek fuarın daha fazla katılımcıyı çekmesi bekleniyor.