Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Enver Yücel’den, Başkan Tören’e destek ziyareti

Tören, ‘’Yücel, bu ülkenin bayrağını, sancağını ve misyonunu neredeyse tüm kıtalara ulaştırmış bir eğitim neferi gönüllüsü ve insana yaptığı yatırımlarla bizlere rol model oldu.’’

info@karadenizekonomi.com / 11.07.2019

Enver Yücel’den, Başkan Tören’e destek ziyareti

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti. Altınordu için gerekli destekte bulunacaklarını ifade eden Yücel, “Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin buradaki varlığı Ordu için Altınordu için hayırlı olacağına inanıyorum. Bizde bu süreçte üzerimize düşen ne varsa, bölgeye, belediyemize ve ilimize elimizden gelen her ne varsa yapmaya hazırız.

 

‘’YATIRIMLARI İLE ROL MODEL’’

 

Enver Yücel’in yaptığı eğitim yatırımlarıyla dünyaya katkı sağladığını dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören,  “Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Sayın Enver Yücel’e teşekkür ediyorum. Şehrimiz adına, hemşehrilerimiz adına, bu toprakların bağrından çıkmış, bu ülkenin bayrağını, sancağını ve misyonunu neredeyse tüm kıtalara ulaştırmış bir eğitim neferi gönüllüsü, yatırımlarıyla ve en önemlisi insana yaptığı yatırımlarla bizlere rol model olmuş, Sayın Enver Yücel’i Altınordu Belediye’mizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Sayın Enver Yücel’e ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.