Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Durak ailesinin mutlu günü

Durak Fındık A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı Hasan Durak’ın oğlu Mehmet Ali Durak, Gizem Bostancı ile hayatını birleştirdi. Ünye Ramada Hotel’de düzenlenen törene iki bine yakın davetli katıldı.

info@karadenizekonomi.com / 29.07.2019

Durak ailesinin mutlu günü

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan törende Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın kıydığı nikâhın şahitlerinden biri de Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran oldu. Hasan Durak ve Safiye Durak çifti oğulları Mehmet Ali Durak’ın bu mutlu gününe eşlik eden konuklarla tek tek ilgilendi. Ünye Belediye Başkanı Tavlı’nın kıydığı nikâhta siyaset dünyasından bir isim Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran da şahitlik yaptı. Kıran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her evlenen çift için söylediği sözlere atıfta bulunarak “en az üç çocuk” temennisiyle evlilik cüzdanını gelin Gizem Bostancı Durak’a verdi.

İş ve siyaset dünyasının katıldığı törende dikkat çeken isimler arasında Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Edip Sevinç, İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Gören, Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu da vardı. KARADENİZ EKONOMİ