Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Bursa Kebap Ordu’ya geliyor

Bursa yöresel lezzetleri ve şık konsepti ile Türkiye’nin 37 ilinde ve yurt dışında 98 şubeye ulaşan Bursa Kebap Evi; 2019 hedefine Ordu’yu koydu.

info@karadenizekonomi.com / 21.03.2019

Bursa Kebap Ordu’ya geliyor

Bursa yöresel lezzetleri ve şık konsepti ile Türkiye’nin 37 ilinde ve yurt dışında 98 şubeye ulaşan Bursa Kebap Evi; 2019 hedefine Ordu’yu koydu. Başarılı franchise yapılanması ile kısa sürede yatırımcı güvenini kazanarak büyüyen marka, Ordu’nun da yıldızı olmak istiyor.

 

Şube yüzde 50 indirim yapacak

 

Yurt dışı yapılanmalarına ağırlık veren Bursa Kebap Evi, Türkiye’de doğru yatırımcılara markayı teslim ederek franchise ağını geliştirme hedefinde. Kendi işinin sahibi olmak ve yüksek gelir getirisi ile yaşadığı şehre yatırım yapmak isteyen yatırımcıları destekleyen marka; büyüme stratejisinin bir parçası olarak, özellikle Ordu’da ilk şubeyi açacak yatırımcılara isim hakkı ve royalty bedelinde % 50 indirim yaptı.

 

Ordu’ya Yatırım Yapan Kazanıyor

 

“Eşsiz doğası, temiz havası ve köklü geçmişiyle Türkiye’nin gözbebeği Ordu; yapılan yatırımlarla her geçen gün değer kazanıyor. 2018 yılında 1 milyona yakın turiste ev sahipliği yapan Ordu’da yapılan eğitim yatırımlarıyla öğrenci sayısı, memlekete dönüş hareketi ile de yerel nüfus sayısı sürekli artıyor. Ordu’da yaşanan tek değişim nüfus artışı değil; aynı zamanda tüketim alışkanlıkları da değişiyor. Ordu’nun turizm cenneti olarak ön plana çıkması, alışveriş merkezlerinin ve öğrenci yoğunluğunun artmasına bağlı yeme-içme alışkanlıkları da değişiyor. Gerek sosyalleşmek, gerek farklı lezzetler denemek isteyen Ordu halkı ve misafirleri hızlı, hazır servis ile zahmetsiz yemek için restoranlara yöneliyor. Tüketim alışkanlıklarının değişmesiyle her yaştan insana hitap eden restoranlar yüksek kar getirisi ile çoğalıyor.” HABER MERKEZİ