Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

‘’Birlikte üretmeye çalışın’’

Şahin, ‘’İki kişinin yapacakları, bir kişinin yapacaklarından çok daha fazladır. Birlikte hareket etmeye alışın ve birlikte üretmeye çalışın.’’

info@karadenizekonomi.com / 24.12.2019

‘’Birlikte üretmeye çalışın’’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ordu Genç Girişimciler Kurulu üyeleri düzenlenen bileşme ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Demiralp, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Yönetim ve Üyeleri katıldı.

‘’Üretmeden zorluk çekersiniz’’

Öncelikle girişimci olmak için üreten bireyler olmak gerekmektedir şeklinde konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, ‘’Üretmeden bundan sonraki hayatınızda çok zorluk çekersiniz. Biz oda olarak, yönetim olarak son 5 yılda genç girişimcilere çok değer verdik. Sizlerde odamızın imkânlarından faydalanmayı bilin. Birlikte hareket edildiği sürece her şeyin üstesinden gelinebilir.  Yani iki kişinin yapacakları, bir kişinin yapacaklarından çok daha fazladır. Birlikte hareket etmeye alışın ve birlikte üretmeye çalışın. Odamızın imkanlarını zorlayın. Odamızın hangi imkanı varsa, benim başkanlığım döneminde sizlere elimden geldiğince destek vereceğim ve o imkanlardan sizlerin faydalanmasını sağlayacağım” dedi.

‘’Kurumumuzun destekleri için teşekkür ederiz’’

Kurumumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin teşviki ile Ordu, Ünye, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odalarının ve Ticaret Borsalarının desteği ile kurulmuştur diyen TOBB Ordu Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Gürhan Baran Candan, ‘’Kurumumuzun girişimci adayların desteklenmesi, mevcut girişimcilerin önündeki engellerin kaldırılması ve sorunlarına çözüm sunmak için faaliyet göstermektedir. Bizlere bu yolda destek olan başkanlarımıza, kurul üyelerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve kurul üyelerimize teşekkür eder saygılar sunarım” diye konuştu.