Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Başkan Güler, ‘’Ulaştırma Bakanı’nı aradım’’

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, Ordu-Giresun Havalimanı’nda yaşanan sorunlar için Ulaştırma Bakanı ile görüştüğünü, sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 6.01.2020

Başkan Güler, ‘’Ulaştırma Bakanı’nı aradım’’

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, Ordu-Giresun Havalimanı’nda (OGU) yaşanan sorunlarla ilgili Ulaştırma Bakanı ile görüşme yaptığını açıkladı. Başkan Güler, “ Geleceğini turizmde gören Karadeniz’in iki güzide ili Ordu ve Giresun dünyanın en prestijli havalimanına sahip olmasına rağmen yaşanan aksaklıklardan hem turizm sektörü hem de bölge insanımız olumsuz etkilenmektedir. Bu nedenle uçuş iptalleri, sefer azaltılması, pahalı bilet yani kısacası tüm aksaklıkları kapsayan sorunlarla ilgili Ulaştırma Bakanımız Mehmet Cahit Turan ile olumlu bir görüşme yaptım. Bakan konuyla yakından ilgilendiğini ve kısa bir zaman diliminde yaşanan sorunların çözüleceğini ve seferlerin eski haline geleceğini hatta sefer artırma noktasında da çalışma yapıldığını söyledi.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak konunun takipçisi olduğunu belirten Güler, “Diğer illerde sorunlar nasıl çözülüyorsa OGU Havalimanı’nda da çözülecek. Her geçen zaman şartlarının iyileştirilmesi noktasında önemli çalışmalar yapıldı. Sonuçlar kısa bir zaman diliminde ortaya çıkacak.” ifadelerini kullandı.KARADENİZ EKONOMİ