Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

​Mustafa Poyraz’a meslek ödülü

Ordu Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak vermiş olduğu Meslek Hizmet Ödülünü bu yıl, Poyraz&Poyraz firması Yönetim Kurulu Başkanı sanayici Mustafa Poyraz’a verdi.

info@karadenizekonomi.com / 15.02.2019

​Mustafa Poyraz’a meslek ödülü

Ordu Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak vermiş olduğu Meslek Hizmet Ödülünü bu yıl, yıllardır sürekli olarak gerçekleştirdiği yüksek ihracat ile bölgemizin ekonomik kalkınmasına, bölge halkının sosyal ve ekonomik güçlenmesine fırsatlar yarattığı için sanayici Mustafa Poyraz’a verdi.

Mustafa Poyraz’ın "Meslek Hizmet Ödülü" Ordu, Ünye, Giresun Rotary Kulüpleri ve Ordu Rotaract Kulübü ile birlikte düzenlenen Intercity toplantısında Bölge Guvernörü Nuri Altan Arslan ve Guvernör Yardımcısı Hakan Doruk’un katılımı ile Boztepe Radisson Blu Otelde düzenlenen gecede takdim edildi. Ordu Rotary Kulübü Başkanı Tansu Odabaş yaptığı konuşmada “Bugün burada kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz. Siz Sayın Mustafa Poyraz meslek hayatınız boyunca yaptığınız örnek çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Ordu Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek insanlarına yarattığınız bu onuru, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz Meslek Ödülü ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ