Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

​Ak Parti eski bakanları sahaya sürdü

AK Parti 2019 yılı 31 Mart’ında yapılacak olan yerel seçim sürecinde Karadeniz kentlerindeki belediye başkan adaylarını erkenden ilan etti.

info@karadenizekonomi.com / 3.12.2018

​Ak Parti eski bakanları sahaya sürdü

YEREL hamle!

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan Ordu’ya Eski Enerji Bakanı Hilmi Güler’i, Samsun’a ise eski Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir’i aday gösterdi.

SAMSUN’A ESKİ BAKAN MUSTAFA DEMİR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, ilk olarak Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 22. ve 23. dönemlerde Samsun milletvekili oldu. Meclis’te bir süre Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı olarak da görev yapan Mustafa Demir, 60. Hükümette ise Bayındırlık ve İskân Bakanı olarak çalıştı.

ORDU’YA ESKİ BAKAN HİLMİ GÜLER

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Ak Parti'nin Ordu'da Büyükşehir Belediye başkan adayı ilan edildi. Hilmi Güler, 22'inci dönem Ordu Milletvekili oldu. 58, 59 ve 60. hükümetlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevini yürüttü.

SAKARYA’YA EKREM YÜCE

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, genel seçim sonrası Çaykur Genel Müdürlüğüne atanmıştı. Yüce bu kez, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi. Ekrem Yüce, daha önce uzun süre Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) başkanlığı görevini de yapmıştı.

ETİKETLER; bakan seçim akparti