Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Ordu’da yol çalışmaları sürüyor

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, dış mahallelerde gerçekleştirilen yatırımlar kapsamında Zafer Mahallesine 2 bin 500 metrelik sıcak asfalt kazandıracaklarını belirterek, mahalle sakinlerinin ulaşımda konfora kavuşacağını söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 6.04.2018

Ordu’da yol çalışmaları sürüyor

Altınordu Belediyesi ulaşımda başlattığı çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. Altınordu Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra dış mahallelerde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda ön çalışmalarını tamamlayan Altınordu Belediyesi Zafer Mahallesini 2 bin 500 metrelik sıcak asfalt ile buluşturuyor.


Hedef Ulaşımda Konfor

Sıcak asfalt dökümünün gerçekleştirileceği Zafer Mahallesini ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, çalışmaların yapılacağı güzergahda incelemelerde bulundu. Başkan Tekintaş’a inceleme gezisinde Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve yetkililer eşlik etti. Yapılan inceleme gezisinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Tekintaş, Zafer Mahallesinin ulaşımına büyük katkı sunacak olan sıcak asfalt çalışmasına başlandığını belirtti. Gerçekleştirilecek olan çalışmalar sırasında vatandaşların duyarlılık göstermesi gerektiğini aktaran Başkan Tekintaş, “Zafer Mahallesine yapacağımız 2 bin 500 metrelik sıcak asfalt kaplama yol için çalışmalarımıza başladık. Mahallemizde yapacağımız bu çalışmada konforu arttırırken iki şeye dikkat ediyoruz. Bunlardan birincisi yolları sağlam ve korumalı hale getirmek, ikincisi ise milletimizin hak ettiği hizmeti onlara sunmak. Bunun için gerekli ön çalışmanın ardından sahada incelemelerimiz gerçekleştirdik. Sıcak asfalt dökümü esnasında yapılması gerekenlerin tespitini yaparak çalışmalara start verdik. Hayata geçireceğimiz 2 bin 500 metrelik yolu hızlı bir çalışma ile en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın konfora kavuşmasını sağlayacağız. Bu süreçte tüm vatandaşlarımızın duyarlılık göstermesini istiyoruz. Verilen bu imkanları sağduyu ile en iyi şekilde yapmayı planlıyoruz. Çalışmalar bittiğinde Zafer Mahallesinin en sıkıntılı bölgesini de çözmüş olacağız. Yaptığımız ve yapacağımız tüm hizmetlerin milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.