Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Muhtarların talepleri yerinde alındı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

info@karadenizekonomi.com / 22.11.2016

Muhtarların talepleri yerinde alındı

Düzenlenen istişare toplantısına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş başta olmak üzere, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ:" GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ"

Bölgesel olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında konuşan Başkan Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinin yaşam standardını yükseltmek için ekiplerle birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarının altını çizerken, Altınordu ilçesinin 92 mahallesinde çalışma yürüttüklerini söyledi.

"DIŞ MAHALLELERİMİZDE YOL ÇALIŞMALARIMIZA AĞIRLIK VERDİK"

Başkan Tekintaş, burada yaptığı konuşmada, bölgesel olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısının üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini 

kaydeden Başkan Tekintaş, "Bugünkü toplantımızı üçüncü bölge diye tabir ettiğimiz Gerce bölgesinde bulunan mesai arkadaşlarımız olan mahalle muhtarlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki toplantımızı şehir merkezindeki muhtarlarımızla gerçekleştireceğiz. Altınordu Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalara verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Bugün yaptığımız çalışmaları değerlendireceğiz. İş birliği ancak ikili ilişkilerin en iyi şekilde sürdürülebilmesiyle gerçekleşiyor. Biz Altınordu Belediyesi vatandaşlar olan diyalogu artırmaya çalışıyoruz. Biz öncelikle tüm kesime hitap eden mahalle yolları, toplu hizmet alanlarını dikkate almak zorundayız. Dış mahallelerimizde asla bir mağduriyet oluşmasın diye ana yolları Büyükşehir Belediyemiz, ara yolları Altınordu Belediyesi olarak biz yapmaya devam ediyoruz. Şuan 64 mahalleden çöp alıyoruz. Biz devir aldığımızda 23 mahalleden çöp alınıyordu. İnşallah 92 Mahalleden çöp almaya başlayacağız." dedi.

Başkan Tekintaş'ın konuşmasının ardından muhtarlardan gelen talepler not alındı.