Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Kumru Belediyesi’nden sosyal medya açıklaması

Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu kendisi hakkında sosyal medyada yapılan bazı açıklamalara tepki gösterdi. Hatipoğlu yazılı açıklamasında , “Duygusal olduğumu biliyor ve üzerek yıpratmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

info@karadenizekonomi.com / 24.07.2018

Kumru Belediyesi’nden sosyal medya açıklaması

Kumru Belediye Başkanlığı görevi süresince yaptığı icraatları da anlan Hatipoğlu şu açıklamalarda bulundu:

“Temmuz ayının son günlerine yaklaştık. Temmuz ayı bittiğinde yerel yönetimde 4 yıl 4 ayımız geride kalmış olacak (Rabbim ömür nasip ederse). Bu süre zarfında belediyemiz imkanlarını şahsımıza yakınlık uzaklık gözetmeden milletimiz için, adalet ölçüsünde kullandık. Bu duruma her şeyimizi bilen, her gizlimizi gören Allah (c.c) şahittir. 2014 yerel seçimlerinde taahhüt ettiğimiz, niyet ettiğimiz işlerin %95'ini başarıyla tamamladık ya da başladık. Bu süreçte kendimiz de çok şey öğrendik.

Duruşumuzu bozmadan, hizmet siyaseti endeksli bir tavır ortaya koyduk. Kumrumuz'un en temel problemlerinde ciddi adımlar attık (Niksar Yolu, Elekçi Dere Islahı, Kumru Devlet Hastanesi, Kumru İmam-hatip Eğitim kompleksi, Emniyet binası, Akçadere Deresi, Karacalı Deresi, sıcak asfalt çalışmaları, su çalışmaları, Kent meydanı, 10 dönüme yakın alanda park , Sanayi alanı ıslahı, Otogar üstu kapalı alan calışması, Kapalı Pazar yeri, kapalı hayvan pazarı, 100 km nin üzerinde beton yol calışması, camiler, v.b) Cumhurbaşkanımız, hükumetlerimiz, milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız ve hizmet konusuna göre takipte bulunan tüm bürokrat arkadaşlara teşekkür ederim.

2019 yerel seçimlerine yaklaştığımız bu günlerde özellikle sosyal medyada belediye başkanlığı sürecine ilişkin açıklamalar, haberler ve yönlendirmelere tanık olmaktayız. Öncelikle ilçe belediyemize bu düzeyde teveccüh olması belediyemizin talep edilir güzellikte olduğunu ortaya koyar. Ben de bir Kumrulu olarak bundan memnuniyet duyarım. Sadece bir iki hususa dikkat çekmek için bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum.

2014 yılı seçimleri öncesi ilçeme geldiğimde (Lise yıllarından sonra yıllık izinler hariç doğal olarak ilçe dışındaydım) biz çalışmalarımıza hangi yönde nasıl yön verelim diye dertlenirken bazıları muhalefet adı altında bizi tanımayanlara selam vermez, halkın içine çıkmaz, bürokrat, şöyledir böyledir diye bilgi kirliliğine başladı.Halk ile aramızı açmak için ellerinde, dillerinde ne varsa kullandılar. Hamd olsun milletime kendimizi anlatma fırsatı veren Rabbime, milletimiz onların anlattığından farklı bir belediye başkanı ile tanıştığına inanıyorum.

Yine bazı kişisel menfaatlerini kamu menfaatine tercih etmediklerimiz ve onların etki altında bıraktıkları her fırsatta karşımıza ya şahsen ya da birileri vasıtasıyla çıktılar sustuk, sabrettik..Allah var dedik. Kumru için belediye başkanı ile istişare etmeye yüksünen bu kesim hep Kumru'yu sevdiğini iddia etti. Ama şairin söylediği gibi hep “aşkların en güzeli seni uzaktan sevmek” dediler.

Bugün sosyal medyada böyle bir ekibin haber sayfasında 4 yıl birlikte çalıştığım ilçe başkanımı da belediye başkanı aday adayı diye fitneye alet etmeye çalışmışlar. Duygusal olduğumu biliyor ve üzerek yıpratmaya çalışıyorlar.

Onların ve tüm hemşehrilerimin şunu bilmesini arzu ediyorum. Belediye başkanlığında baki olmadığımı biliyorum. Daha önceki bir yazımda da söylediğim gibi Kumru'nun 10. Belediye Başkanıyım (40 Mahalle ile 1.) ve erken bir kıyamet kopmazsa sonuncu olmayacağımı biliyorum. Partimin dün olduğu gibi yarın da en iyisine karar vereceğine inanıyorum. Ben de zamanı geldiğinde büyüklerimle, ailemle, partimle istişare eder ve kendime ona göre bir yön tayin ederim. Beni yaratan elbet yolumu çizer.

Bu fırıldaklara bir tavsiye ile konuyu bitirmek istiyorum. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Başkanın dediği gibi, “Bir saniyesine bile hükmedemediğin şu hayatta fırıldak olmaya gerek yok”.

Kumru için gayret ettiğime inananlardan hayır duası bekler selam ve muhabbetlerimi sunarım.”