Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

ÇATALPINAR’A 15 MİLYON LİRALIK YATIRIM…

2017’DE YATIRIMLAR TAMAMLANACAK…

info@karadenizekonomi.com / 27.06.2015

ÇATALPINAR’A 15 MİLYON LİRALIK YATIRIM…

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programları devam ediyor. “Birlikte Aynı Sofrada Buluşuyoruz” sloganı ile organize edilen sokak iftarlarının dün akşamki adresi Çatalpınar ilçesi oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan programda, vatandaşlar Çatalpınar şehir meydanında kurulan iftar sofralarında oruçlarını açtı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programı, Ordu Büyükşehir Belediyesi mehter takımının gösterileriyle başladı, tasavvuf dinletisi ve sohbet programı ile devam etti.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçların açılmasının ardından Çatalpınarlılara seslenen Başkan Enver Yılmaz; “Büyükşehir Belediyesi’nin Çatalpınar ilçesi için ayırdığı para 15 milyon lira. 2017’ye kadar bu çalışmaları sonlandıracağız ” dedi.

BAŞKAN YILMAZ 12 MAHALLEDE İNCELEMELERDE BULUNDU…

İftar için geldiği Çatalpınar’da Göller Mahallesi’nden başlamak üzere 12 mahalleyi gezdiklerini belirten Başkan Enver Yılmaz; “Sırasıyla Göller, Akkaya Mahallemizi, Kayatepe’yi, Elma köyü, Şirin köyü, Terimli’yi, Haşal’ı, Keçili’yi, Gündoğdu Mahallemizi, Güneyce’yi, İncirli’yi ve merkez olmak üzere tam 12 mahallemizi gezdik, dolaştık. Büyükşehir olduktan sonra özellikle Çatalpınarımızdaki bu değişikliği, grup yollarımızda yapmış olduğumuz çalışmaları sizler de görüyorsunuz. Bugün iki yolu da gezmek suretiyle yapılan olağanüstü çalışmaları, menfezleri, duvarları ve hemen akabinde yapılacak olan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledim” şeklinde konuştu.

ÇATALPINAR’IN YILLIK BÜTÇESİNİN 6 KATI YATIRIM YAPILACAK…

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin geride kalan 1,5 yıllık süre içerisinde Çatalpınar’a 1,5 milyon liralık yatırım yaptığına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Kıyaslama yapalım ki hizmetin boyutunun nerelere ulaştığını sizler de takdir edin. Çatalpınar Belediyemizin yıllık bütçesi 2 milyon 600 bin lira. Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ve 2017’ye kadar Çatalpınar’ın su ve kanalizasyona ayırdığı para, Çatalpınar Belediyemizin bütçesinin 6 katı olmak üzere tam on beş milyon liradır. İnşallah Çatalpınar’ın grup yollarının tamamını asfalt yaparak, su ve kanalizasyon sorununu bitirerek daha yaşanabilir bir ilçe olması için sizlere verdiği sözü tutan yerel bir yönetim haline geleceğiz” ifadelerini kullandı.