Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Bulancak’ta hizmet yağışı

·Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçe belediyesi olarak yapılan hizmetleri özetledi. Başkan Yakar TOKİ konutlarının temelinin atıldığını, inşaatın bir yıl içinde tamamlanacağını söyledi

info@karadenizekonomi.com / 11.05.2017

Bulancak’ta hizmet yağışı
Bulancak Emecen Mevkiine yapılacak olan TOKİ Konutlarının temeli atıldı. Konutların yapımı bir sene içerisinde bitecek. 342 konut, cami, ticaret merkezi park, spor alanlar ve sosyal tesisler ile ilçemiz güzel bir yatırım kazandı. Söz verdiğimizi gibi TOKİ Konutlarını Bulancak’a kazandırdık.

Bulancak Belediyesi bünyesinde bulunan ilçede istihdam anlamında hatırı sayılır derecede katkı sağlayan beton santrali şirketi 2 yıldır Bulancak’a hizmet veriyor. Beton santrali ile belediye gelir elde etmekte ve kendi işlerini kendi tesisleriyle yapıyor. Beton santrali belediye için muazzam bir iş gücü sağlıyor. Beton yollar, baskı beton caddeler ve kaldırımlar belediyenin kendi malzemeleri ve kendi beton santrali ile maliyetleri düşürülüyor.

KAPALI OTOPARK PROJESİ

Çağımızın en önemli sorunlarından biri olan otopark sorunu ilçemizde kangren haline gelmiştir. Bu konuda eski emniyetin karşısında bulunan alana kapalı otopark projesi başlattık. Aynı şekilde sahil boyunca altı kapalı otopark üstü park bahçe düzenlemelerimiz devam edecek. Yapacağımız otoparklarla park konusunda bir rahatlama sağlanacaktır. İlk etapta 100 araçlık kapalı otopark inşaatımız devam ediyor. Toplamda 400-450 araçlık otopark çalışmamız devam edecek.

ALT GEÇİT VE SANAT GALERİSİ

Bulancak Halkının alt geçidi kullanma alışkanlığını geliştirmek ve sosyalleşme anlamında hizmete koyduğumuz bir çalışma. İskele kavşağında yapmış olduğumuz sanat galerisi ulusal ve dünya basınında ana haber bültenlerinde gündem yarattı. Alt geçit yapılmadan önce pis kokudan geçilemezken şimdi vatandaşlarımız keyifle bu alt geçitten geçmektedir.

İSKELE GENİŞLEME

Ülkemizin en uzun iskelelerinden birine sahip olan ilçemizde iskelemizi daha modern bir hal almasını sağladık. İskele ile ilgili çalışmalarımız önümüzde ki dönemde yapılarak modern bir şekle getirilecek.

ELEKTİRİK ŞEBEKESİNİN ER ALTINA ALINMASI

Sanayi mahallesi ile incüvez köprüsü arasında elektrik şebekesi Ankara’da yapmış olduğumuz temaslar sonrasında 2 Milyon TL’lik bir proje ile yer altına alınıyor.

ASKIDA EKMEK

Sosyal Farkındalık Projesi kapsamında belediyemizin organize etmiş olduğu bu proje ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için hizmete girmiştir. Anlaşmalı fırınlarımız ekmek alan vatandaşlarımızın askıya bıraktıkları ekmekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmasını temin ettik. Böylece paylaşma, ihtiyaç sahiplerine destek olma konusunda halkımızı bilinçlendirdik.

BEYAZ MASA

Halkımıza daha hızlı hizmet getirebilmek için hizmete sunduğumuz bu sistem sayesinde vatandaşlar şikayet,istek ve taleplerini 444 28 44 nolu telefondan yada 0534 774 28 44 nolu Whatsapp İletişim hattından ya da http://www.beyazmasa.bulancak.bel.tr/ adresinden ulaştırabilirler.

ESNAF BULUŞMALARI

İlçemizde bulunan esnaf vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların dertlerini dinliyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri esnafımıza anlatarak bilgi alışverişinde bulunuyoruz.