Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Başkan Tekintaş'tan Esnaf Ziyareti

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 10.11.2016

Başkan Tekintaş'tan Esnaf Ziyareti

Başkan Tekintaş, bir yandan yapılan çalışmaları inceliyor, diğer yandan da vatandaşın sorunlarını dinleyip esnafları ziyaret ediyor.

Ziyaretleler kapsamında eski sanayi esnafını ziyaret eden Başkan Engin Tekintaş, esnaflar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Eski sanayi esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve Altınordu Belediyesi olarak kısa zaman içinde eski sanayi esnaflarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Eski sanayi esnafımızın bizlere olan desteğini biliyoruz. Eski sanayi için 

yapacağımız projemizi en kısa zamanda hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsam da Altınordu ilçemizin genelindeki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bunu her geçen gün yaşayarak görüyoruz”

“Bizlere Olan Desteğinizi Biliyoruz”

Eski sanayi esnafının kendilerine olan desteği çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Engin Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti “ 30 Mart yerel seçimlerinde bizlere verdiğiniz desteğin farkındayız. Sizlerin bizlerden beklentisini de gayet iyi biliyoruz. Onun için çalışmalarımızı hızlandırıp en kısa zaman içinde sanayi esnafımızın temel sorununu çözüme kavuşturacağız”

“Her Zaman Yanınızdayız”

Her zaman sanayi esnafının yanında olduklarını bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Engin Tekintaş “ Sizlerin her zaman yanındayız. Ne sorununuz olursa olsun, bizler sizin her zaman ulaşabileceğiniz ve destek görebileceğiniz yedeyiz. Onun için kendinizi yalnız hissetmeyin, biler sizin için buradayız” dedi.

“Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz”

Ziyaretinden dolayı Başkan Engin Tekintaş’a Teşekkür eden eski sanayi esnafları “ Başkanımızın sanayi esnafı başta olmak üzere esnaflar ile yakından ilgilenmesi bizleri memnun ediyor. Bütün esnaflar adına başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.