Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Trabzon TB üye ziyaretinde

Trabzon Ticaret Borsası yöneticileri üretim yapan ve ticaretle meşgul olan üyelerini ziyaret ederek pandemi sürecindeki durumları hakkında bilgi aldı.

info@karadenizekonomi.com / 10.07.2020

Trabzon TB üye ziyaretinde

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, bazı meclis üyeleri ve Genel Sekreter Nazlı Genç’den oluşan borsa heyeti ilk olarak Trabzon’un Beşikdüzü, Şalpazarı, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Düzköy ilçelerindeki üretim yapan ve ticaretle meşgul olan üyeleri ziyaret ederek pandemi sürecindeki durumları hakkında görüş ve önerilerini aldı. Üyelerden gelen talepler arasında yaşlanmış fındık bahçelerinin yenilenmesi için başlatılan verim ve kaliteyi arttırma projesi kapsamının daha genişletilmesi ve buna da çayda olduğu gibi devlet desteği sağlanmasının yanı sıra, yörede süt inekçiliğin geliştirilmesi için İŞKUR kanalıyla her evde bir kişinin istihdam edilmesi ağırlık teşkil etti.

Yapılan çalışmaların üyeler tarafından olumlu karşılandığını ifade eden Borsa başkanları Sebahattin Arslantürk ile Eyyüp Ergan, ‘’Pandemi sürecince fındık ticaretinde sorun yaşanmamasının yanı sıra üreticilerin bahçelerine önceki yıllardan daha fazla ilgi göstermeleri sevindiricidir. Pandemi sürecinin tarım ve gıda sektörünün öneminin anlaşılmasına yaptığı olumlu katkıyı iyi değerlendirerek, üyelerimizden gelen önerileri ilgili yerlere taşıyarak çalışmalarımızı yönlendirip arttıracağız’’ şeklinde konuştular.