Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Trabzon’da önümüzdeki dönem projeleri masaya yatırıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, TTSO Başkanı Hacısalihoğlu devam eden ve planlanan projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 7.05.2020

Trabzon’da önümüzdeki dönem projeleri masaya yatırıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile devam eden ve planlanan projelerle ilgili görüşme gerçekleştirildi.

‘’Finansman kolaylıklarında olumlu gelişme’’

Bu süreci en az hasarla atlatmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirten TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ‘’Sağlanan destekler ve kredi imkanları ile hem üyelerimizin üretimlerini ve istihdamlarını korumaları hem de bu zor süreçte finansmana daha kolay ulaşmalarının sağlanması olumlu gelişmeler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

‘’Turizm sektörü için hazırlığımızı yapalım’’

Pandemi sürecini ülke olarak en az hasarla atlatmanın gayreti içindeyiz diyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘’Trabzon özelinde ise güçlü olduğumuz turizm sektöründe pandemi salgını aşağı seyrederse temmuz, ağustos ve eylül ayları kullanılabilir. Bu konuda görüşmelerimizi sürdürelim ve hazırlığımızı yapalım" dedi.

ZORLUOĞLU TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu daha sonra Trabzon Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu. Başkan Zorluoğlu; Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile görüştü. Başkan Zorluoğlu, Ticaret Borsası yetkilileri ile çay ve fındıkla ilgili sohbet gerçekleştirdi. Görüşmede koronavirüs salgını nedeniyle çay hasadının yapılması noktasında işçi bulma konusunda karşılaşılan güçlükler de değerlendirildi. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi ve Ticaret Borsası olarak ortak bir proje çalışması yapıp uygulama noktasında fikir birliğine varıldı.