Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
19.09.2024

Suat Soydemir; “İstanbul ve Antalya yatırımını gündemimize aldık”

Samsun’da; Grand Atakum Otel, Grand Atakum Boutique Hotel ve Gümüşpark Resort Hotel ile hizmetlerini sürdüklerini ifade eden otellerin işletme sahibi Suat Soydemir 2022 yılında İstanbul veya Antalya’da yeni bir otel daha açacaklarını söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 29.12.2021

Suat Soydemir; “İstanbul ve Antalya yatırımını gündemimize aldık”

2021 yılında Samsun’da 3 farklı lokasyonda 3 ayrı otelin işletmesini yaptıklarını söyleyen Suat Soydemir; “2021 yılında Samsun’da üç ayrı yatırımı hayata geçirdik. Otellerimizin üçü de birbirinden bağımsız olarak Samsun’un kış, kongre, toplantı ve turizm sektörlerinde hizmet verecek. 3 otelimiz için toplam 7 milyon TL yatırım yaptık. 2022 yılında Antalya ve İstanbul’da yeni otel açmayı hedefliyoruz. Bu yatırımın tutarı da 5-6 milyon TL’yi bulacak. Mevcut olan bir oteli satın alabiliriz sıfırdan bir otel inşa edebiliriz. Görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Samsun’un turizmde bölgede daha fazla söz sahibi olması gerektiğini ifade eden Suat Soydemir; “Turizm, günlük veya anlık olarak planlanamaz. Belli bir plan çerçevesinde gelecek yıllarda oluşturmak gerekiyor. Bu yüzden ilerleme kaydedemiyoruz. Samsun turizmi gelecek vaat ediyor. Samsun’da gezilebilecek, vakit geçirilebilecek çok yer var. Tarihi, kültürel ve dini turizm için çok zengin bir bölgedeyiz. Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan Akdağ Kayak Merkezi’ndeki otelimizden beklentimiz oldukça yüksek. Bu bölge Karadeniz, Anadolu ve Marmara açısından oldukça önemli. Burada güzel işler yapacağımızı düşünüyoruz. Sezonu açık. Diğer iki otelimiz ise şehir merkezinde. Burada da hem kongre, iş ve genel turizm sektörüne hizmet veriyoruz. Bilindiği üzere 2022 yılında TEKNOFEST Samsun’da gerçekleştirilecek. 2 milyon kişiyi ağırlayacağız. Bu organizasyon için oldukça yoğun bir biçimde çalışmalar yürütüyoruz. Daha önce şehrimizde İşitme Engelliler Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmıştık. Bu organizasyonlarda tecrübeliyiz” açıklamalarını yaptı.