Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

"Yeni projeler Altınordu'yu 'Marka Şehir' yapacak"

Başkan Tören, “Projelerimiz ticarette turizmde, tarımda, ekonomide, eğitimde, kültürde Altınordu’nun gelişmesine katkı sağlayacak ve şehrimizi hem marka hem de söz sahibi yapacak." dedi.

info@karadenizekonomi.com / 22.02.2021

Son dönemde yaşadığı dönüşüm ve değişimle adından söz ettiren Altınordu, Karadeniz Bölgesi’nin yükselen değeri ve cazibe merkezlerinden birisi haline geliyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, seçildiği ilk günden itibaren ilçenin 92 mahallesine yönelik projeler başlattı ve bunların bir kısmını hayata geçirdi. İlçede özellikle alt ve üstyapı, sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında atılan adımların ardından gelişim, değişim ve dönüşümle beraber “Vizyonu Dünya Kenti Altınordu” hedefine emin adımlarla ilerliyor.

225 bin nüfusu ile birçok ilden daha büyük olan Altınordu, her geçen gün gelişimini sürdürüyor. Doğal ve kültürel zenginlikleriyle özellikle  ticaret, tarım, eğitim ve turizm alanında bölgenin marka şehri olmayı planladıklarını ifade eden Başkan Tören, “Altınordu 4 mevsim eşsiz manzarasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Muhteşem doğal güzelliklerinin yanında Altınordu’muz çok yakın zamanda güçlü altyapısı, modern sürdürülebilir üstyapısı ile hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizle yaşanabilir bölgesinde ve Türkiye'de hem marka hem de söz sahibi bir şehir olacaktır” açıklamasında bulundu.

Yakın dönemde hayata geçirecekleri projelerle şehrin yükselen değerini artıracaklarını belirten Başkan Tören, sözlerine şöyle devam etti: “Projelerimiz ticarette turizmde, tarımda, ekonomide, eğitimde ve kültürde Altınordu’nun gelişmesine katkı sağlayacak ve şehrimizi hem marka hem de söz sahibi yapacak. Mükemmeliyet Merkezi, Altın Gelecek Teknoloji ve Tasarım Merkezi, Şehir düşünce Enstitüsü, Kariyer Merkezi, Uyanık Kütüphane, Hazır Giyim Uygulama Merkezi, Aile Danışma Merkezi, Şehir Atölyeleri, sıfır atık tesisi bu projelerimizden bazılarıdır. Ordu’muzun il oluşunun 100. yılında tarih, kültür, teknoloji, eğitim ve istihdam alanlarında hayata geçireceğimiz yeni kurumlar, vizyon belediyeciliği anlamında şehrin markasına değer katacak.”