Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Vali Sonel, engelli gencin isteğini karşıladı

Rahatsızlığından dolayı kullanabildiği tek parmağı ile “Azmin Zaferi, “Gün Batımı”, “Aşk ve Ölüm” adlı üç kitap yazan Erdinç Yılmaz, kendisini geliştirmek için ORMEK kurslarında kullanacağı bilgisayar ihtiyacı için Ordu Valisi Tuncay Sonel’e ulaşarak destek istedi.

info@karadenizekonomi.com / 28.01.2021

Vali Sonel, engelli gencin isteğini karşıladı

Rahatsızlığından dolayı kullanabildiği tek parmağı ile “Azmin Zaferi, “Gün Batımı”, “Aşk ve Ölüm” adlı üç kitap yazan Erdinç Yılmaz, kendisini geliştirmek için Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı ORMEK kurslarına kayıt oldu. Bilgisayar Programcılığı dalında kurs almak isteyen Erdinç Yılmaz, kursta kullanacağı bilgisayar ihtiyacı için Ordu Valisi Tuncay Sonel’e ulaşarak destek istedi. Engelli gencin talebine kayıtsız kalmayan Vali Sonel, Yılmaz’ın istediği düzüstü bilgisayarı temin ederek, evinde kendisini ziyaret etmek suretiyle teslim etti. 

‘’Bu bilgisayar benim için çok önemli bir ihtiyaçtı’’

Vali Sonel’e teşekkür eden Erdinç Yılmaz, ‘’Hayalimi gerçekleştirip beni mutlu eden valimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bilgisayar benim için çok önemli bir ihtiyaçtı. ORMEK’in bilgisayar programcılığı kursuna kaydımı yaptırmıştım. Kursta böyle bir bilgisayara ihtiyacım oldu. Valimiz yetim ve öksüz çocuklarımızın isteklerini yerine getirdiğini gördüm. Ben de bu ihtiyacımdan dolayı sesimi kendisine duyurdum. Sağ olsun benim de sesimi duyarak, isteğime kayıtsız kalmadı. Kısa sürede yerine getirdi. Allah razı olsun sayın valimden’’ diye konuştu.

‘’Erdinç’in azim ve gayretinden de çok etkilendim’’

Vali Sonel, ‘’Erdinç evladımız bana sosyal medya yoluyla ulaştı. Durumunu anlatarak, özellikli bir dizüstü bilgisayara ihtiyacı olduğunu iletti. Ben de Erdinç evladımızın bu isteğini seve seve yerine getirdim. Bugün, valilikteki yoğun programımızın ardından Erdinç’i evinde ziyaret ederek, istediği dizüstü bilgisayarı kendisine teslim ettim. Erdinç’i böyle mutlu görünce bizler de mutlu olduk. İnsanlarımızın yüzündeki bir tebessüm, onların hayır duaları bize yeter. Ayrıca, Erdinç’in azim ve gayretinden de çok etkilendiğimi ifade etmek isterim. Erdinç’in başarılarının devam etmesini diliyorum. Bizler de kendisine her daim yardımcı ve destek olacağız’’ ifade etti.