Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

ORTAR’da kudret narı satışı başladı

ORTAR Başkanı Eser, ‘’6 ay önce Fatsa Ziraat Odası ile başlattığımız kudret narı deneme üretimini başarı ile tamamlayarak satışa hazır hale getirdik. ORTAR A.Ş büfelerinde artık bu ürünü vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile bulabilirler.’’

info@karadenizekonomi.com / 26.03.2020

ORTAR’da kudret narı satışı başladı

Ordu Tarım A.Ş. (ORTAR) satış reyonlarında ürün yelpazesini artırarak yaklaşık 6 ay önce Fatsa Ziraat Odası ile ortaklaşa başlatılan kudret narı üretimi ilk meyvelerini verdi. Üretimi yapılan kudret narı ORTAR büfelerinde 35 TL’ye satışa sunuldu.

Üreticileri yöresel ürünlere teşvik ettiklerini ve her yörenin ürünlerini gün yüzüne çıkarmak için çalışma yaptıklarını söyleyen ORTAR Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, ‘’Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kurulan ORTAR A.Ş çalışmalarına her alanda devam ediyor. İlimizin gizli kalmış lezzetlerini gün yüzüne çıkardığımız çalışmalarımızı ekip arkadaşlarımız ile sürdürüyoruz. Bu kapsam da 6 ay önce Fatsa Ziraat Odası ile başlattığımız kudret narı deneme üretimini başarı ile tamamlayarak satışa hazır hale getirdik. ORTAR A.Ş büfelerinde artık bu ürünü vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile bulabilirler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleri ile ilimizin gizli kalmış diğer lezzetlerini gün yüzüne çıkarma çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.